Godmorgon! Jag är inte ett dugg fredagspepp. Istället är jobbångesten total. Jag försöker tänka massor med positiva och peppiga tankar. Det går sådär…. Men jag ska iallafall iväg vid elva och ta en promenad med Sofia. Det ser jag verkligen fram emot. Det var ett tag sen igen nu ju.
Det har redan gått en vecka sedan senaste fem en fredag och idag är det dags igen. Kika in hos Elisa som bjuder på härliga frågor varje fredag.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.
 1. Vem ringde dig sist?
 2. Vad händer i din stad i helgen?
 3. När höjs ditt blodtryck?
 4. Hur många länder har du varit i?
 5. Vart är du på väg?
1. Det var min mamma som ringde senast. Hon ville höra om jag hade hört att min gamla skola brunnit och det hade jag ju. 100 kor och alla kalvar brann inne. Så hemskt tragiskt!
2. Tja, vad som händer i min stad vet jag inte men jag vet iallafall att jag ska jobba.
3. När jag springer och när jag blir stressad.
4. Jag har varit i Sydafrika. Då var jag sju år, pappa skulle dit och predika. Vi var i flera olika städer, Durban, Nhlangano, Nellspruit med flera. Minns att jag och brorsan låg och sov på kvällsmötena när vi inte orkade hålla oss vakna längre. Jag har också varit i Danmark, Tyskland och Norge.
5. Jag är på väg framåt. Jag vill utvecklas mer och jag vill inte stanna vid att vara den person jag är just nu. Jag vill mer, mer personlig utveckling. Hanna 2:0 liksom!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Du behöver inte vara orolig för att inte utvecklas – det gör vi alla med tiden. Bra med fysisk träning, det gör ju att du kan hålla dig frisk. Spännande med Sydafrika. Där har jag aldrig varit.
  Ingrid

 2. avatar
  säger:

  Telefonsamtalet hade du ju kunnat vara utan. Så hemskt!
  Sydafrika och Japan är två länder som står på min bucket list. Kul att du ändå verkar minnas mycket från resan till Sydafrika, trots att du var så ung.

 3. avatar

  Den branden har jag nog läst om i tidningen. Hemskt!

 4. avatar

  Tråkigt detta ned skolan, petsonligutveckling blir man nog aldrig klar med alltid finns det mer man kan utvecklas på ❤️

 5. avatar

  Lycka till med Hanna 2.0, många spännande länder du besökt, frågan är om du som barn tog in intryck av den främmande kulturen. Trevlig helg

 6. avatar

  Nämen fy så hemskt med skolan :(. Stackars alla inblandade både människor och djur. Jag menar djuren för de brann inne så klart men också alla som blir drabbade av bränder :(. Vet någon vad det berodde på? Hoppas inte det var någon galning som tänt på :-o?

 7. avatar

  Hejja dig Hanna 2.0, är helt säker på att du kan nå din uppgradering ❤

 8. avatar

  Det låter bra att du vill framåt! Så tänker jag också även om åren läggs till år. Man får inte tappa sugen.
  Intressant att läsa dina svar och om din barndom.
  Trevlig fredag!

 9. avatar

  Till Sydafrika skulle jag vilja resa!

 10. avatar

  Usch känner igen det där med jobbångest, hoppas det går väl iallafall. Skönt med en promenad iallafall.
  Sydafrika låter spännande vill jag säga. Söt bror hehe!
  Jag tror och hoppas att vi alla rör oss framåt i livet.

 11. avatar

  Jag kan förstå att man inte är så fredagspepp när man ska jobba. Så trevligt med en promenad med en vän ju 🙂 det är så hemskt att det var så många djur som brann inne. Var det hela Vreta gymnasiet som brann?

  1. avatar

   Nej, det var ladugården. Stallarna och skoldelen klarade sig.

 12. avatar

  Syd-Afrika høres spennende ut. Der har vi også lyst til å dra. En gang. Hehe. Viktig å ha drømmer …. Lykke til på vei fremåt. Det kan jo bli spennende. 🙂

 13. avatar

  Åhhh det vil jeg også, jeg vil ha det bedre, jeg vil ha noe ut av livet. Men det er alt for mye hverdager.

 14. avatar

  Gud så mysigt med en promenad med en kär vän 🙂 Jag ska ta ut mina bästa vänner och barn idag, Meja och Titti tänkte jag så de får lite egentid med sin "mamma" 😀

 15. avatar

  läskig brand… framåt är väl bra riktning, ha en bra stressfri helg.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: