Den här veckan tänkte jag att vi skulle boosta våra kroppar med att göra och dricka en ingefära- och gurkmejashot varje morgon.
Till en liter behöver du:
1 liter vatten
2 citroner eller citronsaft
Äpple om du vill.
2 msk gurkmeja
Ingefära efter smak
Lägg ner i en mixer och kör en stund på hög hastighet. Häll upp i flaska eller tillbringare och ta en shot varje morgon.

 • Fördelar med ingefära:

– Lugnar magen och hjälper matsmältningen.

– Stärker immunförsvaret och bekämpar inflammation samt infektion.
– Stabiliserar blodsockret.
 • Fördelar med gurkmeja
– Bra för ledbesvär och kan motverka inflammation.
– Bra för immunförsvaret.
 
Alla utmaningar har jag samlat under #Hannasutmaning på Instagram. In och dela din bild där med så alla kan se och peppa på varandra.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag hade verkligen behövt det där men jag vågar ärligt talat inte prova, tror inte jag kommer kunna då ner en klunk även fast det ser gott ut. 🙈

 2. avatar

  ÄLSKAR dessa shots! Har köpt färdig på senaste tiden, men nu efter flytten ska jag tusan ta tag i det och göra en batch!

 3. avatar

  Åhh vad bra😍 Gör med ingefära ibland 😊

 4. avatar

  Det här är sååå bra! Älskar sådana här shottar på morgonen! De hjälper dessutom emunförsvaret så man håller sig lite friskare 🙂

 5. avatar

  Åh super ju!! Ska haka på. Behöver garanterat stärka mitt kassa immunförsvar.

 6. avatar

  Jag funderar på att göra en sån shot och dricka varje morgon för vill vara frisk som en nötkärna då jag börjar de nya jobbet 😀 Wiee 😀 Tack för receptet, nu ska jag ta efter de och göra här hemma 🙂

 7. avatar

  åh den skulle jag gjort som har lite sämre immunförsvar! Är den stark?

  1. avatar

   Beror på hur mycket ingefära du tar i! 🙂

 8. avatar

  Den ser god ut men en del säger att den är stark är den det ? skulle verkligen behöva det där =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: