Nytt år, 2020, och nytt årtionde. Det kommer dröja ett tag innan jag lär mig skriva 2020 istället för 2019. Jag tänkte starta året med att skriva ner några av mina tankar som jag funderar över kring bloggen. Självklart kommer bloggen hänga med även i år. Jag har svårt att se hur jag skulle kunna ”dumpa den”.
Jag hade tidigare i höstas en bra struktur på mina inlägg. Jag hade specifika teman varje dag men jag tröttnade rätt så snabbt. Jag vill inte att inläggen ska komma upp för tätt för jag vill ju inte att någon ska missa inläggen. Så jag kommer fortsätta med att skriva högst två inlägg om dagen, kanske tre. Tycker du att det är för dålig uppdatering? Själv gillar jag inte när det kommer upp för många inlägg varje dag.
Jag tänker mig några givna inlägg:
– varje söndag skriver jag en sammanfattning på veckan.
– måndagar är min dag för veckoplanering.
– sen gillar jag ju dagens tips.
– jag skulle vilja ha en dag för önskeinlägg, tex om det är något som du som läsare vill att jag ”ska” skriva om. Kan vara tex en fråga i kommentarerna.
Sen har jag ju idéer på andra återkommande inlägg som veckans hälsomål, veckans pilatesövning, och fortsätta med listor som jag tycker är så roligt att skriva. Så frågan är ju när vilka inlägg ska komma upp när. Kanske att jag sätter för mycket press på mig själv med mitt bloggande när jag tänker så här men jag vill ju att fler ska läsa och jag känner att jag behöver en struktur i det hela. Kanske att jag tröttnar igen och börjar ”freestyla”. Hur tänker du kring mina idéer?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det är alltid bra att ha en struktur, och att man alltid har ideer på vad man ska skriva, Däremot vill gärna jag vara mer flexibel, ibland kommer ju det upp saker man vill skriva just då.

 2. avatar

  Första månaden brukar jag alltid skriva fel år haha. 😀

 3. avatar

  Kommer dröja innan jag kommer ihåg att det är 2020 jag med😂
  Tycker inte att det ska vara för många inlägg, och heller inte bara skriva för att skriva. Tycker det är bra idéer och speciellt dagens tips!

 4. avatar

  2020 Nytt år nya möjligheter. Bra att ha tankar hur du vill ha din blogg. Följ ditt hjärta. Själv ska vi försöka få mer inlägg i år, 2019 var lite glest. Men ibland räcker inte tiden till . Nä 2020 ska bli ett toppen år
  Kram Kajsa

 5. avatar

  Två tre inlägg om dagen. Hehe, jag är glad om jag lyckas med tre i veckan hhaha, jag är jättedålig på att blogga egentligen. Men 2020 hade jag tänkt att ge mig den på att bli bättre på att uppdatera min blogg. Det du skrev här gav mig lite tips 🙂

 6. avatar

  Jag tycker att dina idéer låter väldigt bra. Jag själv tyckte bara att det var jobbigt att ha en planering att vissa inlägg ska upp speciella dagar. Jag gillar att skriva spontana inlägg. För mig blir dom bäst 🙂 önskelista inlägg låter så spännande. Det ska jag nog också försöka ha i min blogg 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: