Godmorgon! Vad roligt att ni är så många som vill vara med på min utmaning! Jag är i Sollentuna idag för närträff och när jag kom fram så tog jag mig en härlig promenad. Så check på veckans första promenad i min utmaning. Idag är det som sagt terminsstart, termin 3 av fyra. Vi ska jobba i basgrupperna men vi är bara två från min. Vi är få elever överhuvudet taget idag.  Jag lyssnade på Rix morgonzoo på vägen hit och då hörde jag att det är ”nu är det nog-dagen”. Och då började jag fundera vad jag tycker att det är nog med. Jag tycker att:
 • Det är nog med att man ska behöva försvara sina val. Att andra människor lägger sig i saker som de inte har med att göra. Tex att vilja ha många barn, inga alls, ”bara” ett barn och så vidare. Kan inte alla bara få göra det som de själva vill med sitt liv.
 • Det är nog med näthat, mobbning och elakheter. Behandla andra som du själv vill bli behandlad är en bra grundregel att leva efter.
 • Det är nog med själviskhet och avund!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad skönt med en morgonpromenad. Jag håller verkligen med dig folk borde inte lägga sig i. Utan låta folk leva som de vill. Jag tänker precis som du. 🙂

 2. avatar

  Gött med nu är det nog-dagen! Jag tror att det är nog med… att klaga på vädret. Väder ÄR liksom bara, så jag behöver inte tycka om alla men nog med klagomål.

 3. avatar

  Vad kul att din termin har börjat igen =) håller med det är för mycket mobbning och näthat det måste sluta, varför kan man inte ge en snäll kommentar till någon jag förstår inte.

 4. avatar

  Vilken fin utmaning, jag hänger med lite på sidan, gick en promenad igår på trettio minuter och går till jobbet idag som tar ca 30 minuter. Skolan ja, jag börjar termin 6 av 6 om ett par veckor, helt galet så fort tiden gått, vad pluggar du?? Nu är det nog dagen var ett roligt uttryck=)

  1. avatar

   Jag läser till specialistudersköterska inom psykisk ohälsa.

 5. avatar

  Länge sen jag lyssnade på rixfm nu 🙂 lyssnade alltid på dom förr ! Så skönt med en promenad ! Längtar tills jag kan ta lång promenader :D! Du är verkligen inte ensam om att ha trött på näthat!! Usch ogillar de verkligen ! Mobbning överhuvudtaget borde inte ens finnas

 6. avatar

  Så härligt med promenad , lät inte helt fel ! Önskar jag kunde gå promenader 😀 saknar det verkligen ! Länge sen jag lyssnade på rixfm nu,:) . Är också riktigt trött på näthat

 7. avatar

  Mysigt med en promenad! Och ja jag håller med dig om ALLA punkterna! Kunde inte ha sagt de bättre själv

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: