Godmorgon!
Hoppas att du har sovit gott i natt. Jag har det, gick och la mig innan tio och somnade tidigt. Vaknade pigg tjugo minuter innan klockan ringde, låg kvar i sängen en stund. Därefter gick jag upp och körde igenom kroppen. Det blev 30 minuter pilates och hjälp vilken skillnad det gör. Jag har skrivit om det förut men pilates är det absolut bästa sättet att mjuka upp kroppen och samtidigt bygga styrka.
Mina träningskläder är från HM. Så snygga och sköna! Perfekta att träna pilates i. 🙂
Jag jobbar kväll idag och innan dess tänkte jag kommentera klart bloggar och kanske att jag får lite inspiration och tidsinställer något inlägg. Tycker ju att det är så smidigt att ha lite inlägg som kommer upp när jag inte hinner eller inte orkar skriva några rader. Till frukost tänkte jag äta ett gäng jordgubbar. Grädden är slut men det funkar ju att äta gubbarna ihop med vaniljyoghurt med.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Hoppas du får en jättebra fredagskväll fina du! Kram ❤️

  2. avatar

    Låter som en perfekt start på morgonen. Har hört att pilates ska vara väldigt kul, dock ingenting jag provat själv 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: