29 september 2023

Fem en fredag vecka 27: Ynnest

Godmorgon!
Hoppas att du mår bra idag. Jag vaknade vid halv nio och kände mig pigg. Om gårdagen var en soffdag så kommer den här dagen bli betydligt mer aktiv. Om en stund ska jag till stan och ta en promenad med Sofia och ytterligare lite senare ska jag iväg och döma fotboll. 
Det är dags för veckans fem en fredag. Var gärna med du också. Länka till Elisa så fler hittar till fem en fredag. 🙂 
När senast var någon artig mot dig?
Alltså jag träffar ju inte så mycket folk så jag har inte direkt upplevt att någon är särskilt artig. Däremot så hjälpte jag en kvinna på Tofta Strand på Gotland som inte visste hur hon skulle stänga av parkeringsappen. 
När senast förlät någon dig?
Det var länge sedan och inget jag minns. 
Vad för något köpte någon nyligen till dig?
Jag har shoppat själv. 
Vad blev senast taget från dig?
Ingenting alls. 
När blev du senast överraskad?
När jag fick ett presentkort av regionen. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fem en fredag vecka 27: Ynnest

  1. du tränar väldigt mycket. har du inte vilodagar då hela kroppen får återhämta sig? den där balansövningen är nog inget för ett ömt knä. men senare ska jag försöka. ha en fortsatt härlig semester!

  2. Visst var det ganska svåra frågor idag! =) Mycket att fundera på! Kul att du dömmer fotboll det gjorde jag när jag var yngre, det var alltid väldigt kul! Älskade det =)

  3. Samma här, träffar knappt några människor så har svårt att uttala mig om extra artighet faktiskt. Men generellt tycker jag att folk, i alla fall där jag bor, har vett att uppföra sig mot varandra (undantaget bilkörningen).

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: