27 mars 2023

Födelsedagsfirande och en runda i skogen

Godmorgon!
Hoppas att du har sovit gott och att du är pigg. Jag sitter och äter grädde och jordgubbar till frukost och ska snart ge mig ut och måla färdigt det sista på staketet. Det lovades inget regn igår så jag och Rickard spenderade någon timme med att måla staketet. Givetvis började det regna ändå. Ett sånt där strilande, fint regn som snart slutade. Men det visste vi ju inte så målandet avbröts och istället hamnade jag i soffan med en bok, en glass och Rickard som sällskap.
Vid lunchtid åkte vi hem till mina föräldrar för att fira mamma som inte fyllde år igår men på tisdag. Det blev lite förskottsfirande. Mys ju!
                                                     
Ville inte komma tomhänt så det shoppades en liten rosbuske. Mamma bjöd på smörgåstårta och så en härlig gräddtårta till efterrätt. Medan vi åt funderade jag över om det gick att springa med den uppladdningen. Skulle jag må illa?

En suddig Ida och Rickard i bakgrunden. Min röda jumpsuit kommer bli välanvänd. Det är redan tredje gången som den åker på. Ny favorit!
Jag tycker om att springa Lok-milen i Vidinsjö. I teorin vill säga. I praktiken snubblar jag över rötter, fyra gånger vrickade jag till min vänstra fot varav en av gångerna gjorde det rejält ont. Varje gång jag försökte öka tempot så snubblade jag. Så irriterande. Men jag hade bättre känsla när jag sprang igår än häromdagen då jag vill ge upp och gå hem redan efter de första löpstegen. Så jag är glad! Och jag mådde inte illa av uppladdningen. När vi kom hem så åt vi och efter det kikade vi på ”House”.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Födelsedagsfirande och en runda i skogen

  1. Vad härligt! Och gott med smörgåstårta. Har faktiskt beställt en tills imorgon då min pojkvän aldrig har testat det 😀

  2. Hoppas det gick bra med målandet idag?! Man får passa på när regnet håller sig borta 😃 Stort grattis till din mamma i förskott, hoppas hon fick en bra dag med firandet men även att tisdagen blir himla bra ☺️

  3. Vilken frukost!
    Och mysigt med födelsedagsfirande 🙂
    Jag har inte tränat idag, men städat och handlat till mina föräldrar.
    Bra jobbat på milen, särskilt med tanke på underlaget.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: