Godmorgon! 
Hoppas att du mår bra. Jag känner mig lite sådär. Inte sjuk men lite ledsen. Känner mig trött på mig själv. Nu måste jag hitta ett sätt att rycka upp mig på. Ska nog träna lite pilates på förmiddagen, det brukar alltid pigga upp. 
Idag har jag en ledig dag och just nu skiner solen. Men det ska enligt väderrapporten regna. Hela veckan ska det regna. Så tråkigt, jag skulle vilja måla färdigt innerstaketet. Men annars kan jag ju alltid fortsätta läsa min bok av Sophie Kinsella. Från kriminalitet till feelgood. Jag fick frågan om jag inte kunde recensera den senaste boken jag läste och det blir nog så att jag recenserar hela serien om Jana. Men vi får se.  
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Åh den här boken måste jag lägga på minnet. Jag tycker så mycket om många av Sophie Kinsellas böcker! ☺️❤️

  2. avatar

    Ibland kan man inte lita på väderapparna har jag märkt, det kan ändras otroligt mycket på dagarna och även samma dag! Hoppas det inte bara blir regn under veckan 🙂 Vore jättekul om du recenserade boken efter du läst, så gör gärna det om du vill! <3

  3. avatar

    Här är det med väldigt mycket rengn tycker jag vilket är väldigt tråkigt nu under dagarna

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: