2 oktober 2023

Jag fick åka iväg och döma fotboll

Godmorgon!
Här ligger jag i sängen och skriver. Det blev ingen mer uppdatering igår fast jag tänkt skriva. Istället kollade vi på House och åt jordgubbar. Apropå jordgubbar så blev det även min kvällsmat. Jordgubbar med mjölk och grädde och så macka till. Det är så mycket sommar och barndom för mig. 
Jag fick även åka iväg lite hastigt och lustigt och döma fotboll. Och det gick ju bra. Fick testa på att döma i tvådomarsusten. Aldrig gjort faktiskt så det var kul. Dagens planer idag är att springa supertusingar sen får vi se. Först frukost! 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Jag fick åka iväg och döma fotboll

  1. Jordgubbar är gott! Kul, och skickligt att kunna döma i fotboll. Hoppas du får en fin vecka. Jag försöker hemestra efter att ha påbörjat min semester, men det är enklare sagt än gjort, särskilt nu när det inte är badvänligt längre, utan kyligare och blåsigt. Kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: