5 december 2023

Min mest

Den här listan hittade jag hos Emma, tyckte det kunde vara kul att göra den jag med. Min mest….. 
……Använda emoji: De här är mina mest använda emojisar: 😜😇🤣😱🙄🤔
……Ätna livsmedel: Ägg, yoghurt och jordgubbar. 
……Sedda serie: House, vi är nu inne på skiva två på säsong 3.
……Besökta butik: Räknas nätet? Annars ingen särskild, kanske ICA då. 
……Lyssnade låt: Under pressure med Queen. Men det ska vara den versionen där han inte sjunger den med David Bowie. 
……Använda plagg: Min vinröda hoodie och shorts förutom träningskläder. 
……Vanligaste vardagsirritation: Människor som är i sin egen lilla bubbla och inte ser vad som händer runt omkring. Ännu värre när de ser att man kommer men ändå breder ut sig över hela vägen. 
……Beställda drink: Är aldrig ute på krogen. 
……Tittade youtubekanal: Jag tittar inte på youtubekanaler, tycker det tar för mycket tid. Föredrar att läsa bloggar. 
……Återkommande mardröm: Det läskigaste är att ibland drömmer jag att jag inte kan andas. Jag kämpar i drömmen att få luft men framförallt att vakna. Och varje gång visar det sig att jag verkligen inte kunde andas på riktigt heller. 
……Återkommande vanlig dröm: Nej inga såna drömmar. Fast i intensiva perioder kan jag drömma om det som det varit mycket om. Om jag varit på domarkurs kan jag drömma om regler eller att döma fotboll. När coronan precis kom så drömde jag om corona och basala hygienrutiner. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Min mest

  1. Ogillar också folk som tar upp hela vägen . Och absolut inte flyttar på sig när man kommer !ägg är så gott ! Äter jag varje morgon ;D

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: