Medan regnet står som spön i backen….
Så tittar jag på House och tänkte skriva några rader här. Jag har cyklat både till och från jobbet och ikväll ska vi springa lite. Igår skrev jag om mitt mående som inte alls har varit på topp. Över huvudet taget… Jag har haft ont och känt mig låg. (Du kan läsa mer HÄR om du vill.) Men så ibland händer det saker som gör att jag får perspektiv på mina egna tankar, känslor och mående. Man är alltid sig själv närmast men just nu känns mitt som en droppe i havet. Vad gnäller jag om liksom. Jag har min familj, mitt jobb och jag är frisk. Mina problem känns så futtiga. Ibland behöver man få nya perspektiv på sin egen tillvaro. Samtidigt är det inte lätt. Man är sig själv närmast och det kommer alltid finnas de som har det värre än en själv. Ska man aldrig få må dåligt då och gräma sig över saker som händer? Jag har inga svar såklart utan delar bara med mig av mina tankar så här på tisdagen.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jag har också varit lite låg några veckor nu, haft ångest för kursslut och muntliga som var idag, men det gick toppenbra

  2. avatar

    Självklart är det okej att inte mår okej hela tiden, och man behöver tid att reflektera sina egna tankar 🙂
    Så duktig du är med så mycket motion 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: