Godmorgon!
Eller förmiddag är det egentligen. Dagarna går så fort nu när jag sover längre på morgnarna. Jag och Rickard gick ut och tog en kort morgonpromenad och därefter körde jag trettio minuter pilates. Och hjälp vad stel jag blivit precis överrallt. Jag får inte slarva med rörlighetsträningen för inte nog med att jag blir stel så får jag ont i kroppen också. Men det känns att det ger effekt för det känns redan bättre.
Just nu skiner solen men det ska vara växlande molnighet idag. Rickard köpte målarfärg som vi ska måla staketet med. Men såklart är det inte målarväder. Det blev några rejäla skurar igår så vi får se när det funkar att måla. Staketet ska bli vitt och det kommer bli så fint!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Rörlighetsövningar och stretch är nåt jag verkligen borde göra.
    Vilken härlig frukost du verkar ha i din skål!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: