Godmorgon!
Idag ställde jag klockan på sju för att göra ett försök att komma tillbaka till vettiga rutiner. Det gick inte så bra…. Kom upp vid nio och jag har läst morgontidningen och ätit frukost. Tänkte blogga en stund faktiskt. Jag börjar jobba så lite senare blir det att knalla bort till tåget. Tänkte tidigare i helgen på om jag kommer ihåg mina inloggningsuppgifter till allt. Som tur är så har jag allt nerskrivet.
Känsla: Trött såklart eftersom det blivit alldeles för många sena kvällar. Men jag har mått bra. 
Veckans mest lästa inlägg:
Något jag och Rickard gjort lite för mycket: Vi har den här veckan betat av två säsonger av House. ”Bara” sex säsonger kvar….
Sämsta: Att sista semesterveckan gick för snabbt och att det blåst typ storm ute. 
Bild: Veckans bild får bli den här bara för att jag tyckte den här var lite rolig.👇
Väder: Grått och regnigt. Vi valde verkligen rätt vecka att åka till Gotland. Helgen har typ blåst bort. Det har inte varit några ljumma vindar direkt. 
Träning:
30 minuter pilates
Jag har dömt två fotbollsmatcher, sprungit tisdagsintervaller med Rickard, J och E. Jag sprang också 20 intervaller på löpbandet och igår blev det ett gäng intervaller på bana. Det blev vårt tisdagspass tillsammans med Rickard. Han sprang i mitt tempo så jag fick bra pepp. 
Fem positiva från veckan:
Är det inte konstigt att det är så svårt att komma på positiva grejer från veckan som hänt? Det här är alltid punkten som jag måste fundera mest på.
– en bra träningsvecka där jag fått in två pass för explosivitet.
– jag har fått döma två matcher.
– lyckades med konsstycket att träna ett pass pilates.
– träffade mamma och pappa en sväng och åt god mat.
– att det kommit så mycket regn. 2018 har verkligen lärt mig att uppskatta regniga dagar och att känna tacksamhet över att det regnar. 
Köp: En röd jumpsuit. Eller egentligen redan förra veckan men då var jag på Gotland när den kom med posten.

 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Kan man verkligen se för mycket på serier? Jag älskar verkligen serier och det är något jag lätt kan plöja för att det är roligt. Tänk att det är så där med semester att den ofta bara försvinner? Så fin du är i din fina jumpsuite :D. Gillar att den är röd, så himla glad färg :D.

 2. avatar

  Ja semester swishar verkligen förbi! Men härligt att ni hade tur med Gotland! Låter ändå mysigt att ligga och kolla serier, eller? 😉
  Hoppas din vecka startat bra och att du får en fortsatt bra vecka! Kram

 3. avatar

  Håller helt med det där om regnet. Vi ska vara tacksamma att det regnar! 😀 Hoppas jobbdagen gick bra! Kram

 4. avatar

  Helt otroligt vad innehållsrik en vecka är när man ser den så här! Det är inte alls dumt att göra en veckolista, som du gjort. Saker klarar, liksom när man ser dem rakt upp och ner.
  Klickade mig vidare till ditt mest lästa inlägg om Borrås skåra. Platsen ligger ganska nära där jag bor, så där har jag varit ett par gånger. En sån magnifik utsikt! Perfekta stället för en picknick (när det inte regnar).
  Imponerande hur mycket du hunnit träna under veckan btw. 💪

 5. avatar

  Vilken fin jumpsuit, jag älskar verkligen rött! Förstår att det känns segt att börja jobba igen & sista semesterveckan går alltid för fort… min börjar nu så hoppas på lite bra väder i allafall!

 6. avatar

  Det är ett himla snurr med alla koder man måste komma ihåg. Fortfarande inte lärt mig den ena som vi har till jobbet. Måste kolla i mobilen. Följa tv serier är roligt men jag är rätt dålig på att följa asså komma ihåg att jag ska titta 😛

 7. avatar

  Vilken tur att ni fick fint väder på Öland. Vi hade inte samma tur på vår camping men härligt att komma hemifrån ändå.

 8. avatar
  säger:

  Snygg röd dress! Passar jättebra på dig ❤️
  Vad mycket bra träning du gjort! Det inspirerar mig att också träna. Inte lika hårt som du men ändå, inlägg om träning får ut mig 😆 Pilates har jag inte testat, vill du skriva mer om det i nåt inlägg? Hade varit kul att läsa!
  Visst är det nice att hitta en serie att drunkna i 😃 Jag kollar på Advokaten och Maskineriet. Fast Maskineriet har spårat ur lite så det känns inte så kul längre.
  Hoppas du får en fortsatt fin dag! Kramar 🤗

 9. avatar
  säger:

  Oh fint md röd jumpsuit

 10. avatar
  säger:

  Ändå skönt med en sovmorgon – äsch du skulle upp 7 men vakna 9 antar din kropp behövde vila ut 🙂 fin du är gumman!!!

 11. avatar

  Tycker det är jättetråkigt att det varit sånt tråkigt väder den senaste veckan, men försöker tänka att sommaren inte är slut än och mycket kan hinna ändra. Blir det finare hoppas jag ändå du kan få ta del av de fina dagarna trots jobb! Gotland vill jag så gärna till, verkar vara en så underbar miljö där och otroligt mysigt! 😀 Tycker du fått ner väldigt bra och positiva punkter, jättekul när det går så bra med träningen för det motiverar en ju framåt 😀

 12. avatar

  Hahaha ja den bilden var banne mig kul! 😄❤️

 13. avatar

  Bra att lista positiva saker. Och regnet, det har du rätt i, det är något att vara tacksam över med tanke på 2018. Tack för den;) Hoppas att du får en fin vecka!

 14. avatar

  Ja det där med att vända rätt rutiner är inte så lätt, haha. Men man kommer snabbt in i det tycker jag.
  Tråkigt med så dåligt väder när det varit sista veckan. Men skönt med en bra träningsvecka!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: