29 november 2023

En bra balansövning

Det här är en övning som jag i stort sett alltid har med i mina klasser. Övningen utmanar balans, koordination och styrka. En favorit hos mig, hoppas det blir din också. Några tips på vägen är att:
– spänna magen
– fokusera blicken på en punkt framför dig.
– andas
                                                   

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En bra balansövning

  1. Jag tror många inte vet om hur viktigt balansen är att ha faktiskt! Jättebra att du delar med dig, längtar verkligen tills jag kan få börja använda min kropp till mer träning osv igen 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: