31 mars 2023

En skavsårsrunda

I förmiddag gav vi oss ut på den här resans sista löppass. Jag ville springa en mil eftersom jag har som mål att göra det en gång varje månad. Kanske inte det smartaste i den här värmen. Det jobbigaste var dock inte värmen utan att jag fick skavsår på mina lår. Jag lär mig aldrig att jag inte kan springa i korta shorts. När vi sprungit runt Visbys ringmur och även en bit uppför jobbigaste backen inne i Visbys innerstad var Rickard snäll och erbjöd sig att byta shorts med mig. Det var skönt faktiskt, då kunde jag springa några kilometer till. Men så fick jag istället skavsår på mina armar och där sportbh:n satt. Suck alltså men nu kan jag sätta check på ett junimål. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En skavsårsrunda

  1. Usch lårskav är verkligen jobbigt. Jag skulle aldrig klara att springa i denna värmen. Orkar knappt existera haha

  2. Så himla bra jobbat!!! Att springa i denna värme är minsann inte dåligt! Men så jobbigt med skavsår. Jag kan inte ens ha kjol på mig utan att ha trosor med korta ben.

  3. Men av att läsa detta blir jag förbannad, INTE på dig. Utan på att vi tjejer ska få skavsår från våra kläder :[ . Vad sjutton liksom? Det känns så galet fel att vi ska behöva ha plagg som ger oss diverse skador för att vi just är kvinnor? Rent spontant är det väl för att vi ska se "sexiga" ut antar jag. Korta shorts och gärna tajta.
    Det är som när jag köpte såna där "bra" träningskläder och så korvar det ner sig :[. Skitfint verkligen när man gått ett tag och svettas och byxorna ger vika :(.

  4. Shit, vad bra jobbat!!! 👏🏼👏🏼👏🏼 Skav är aldrig kul så det var ju bra att ni kunde byta shorts. Får man fråga hur ofta du löptränar? Springer du varje dag? Jag vill börja med löpning igen men det är så svårt att ta tag i det. Har du tips tar jag gärna emot det 😃👍🏼 Kramar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: