5 december 2023

Ett kvällsdopp på Tofta strand

Jag har aldrig varit med om att havet varit så stilla under de år vi varit på Gotland. Inte en krusning, varken under överfarten eller nu under dagen. När vi kom fram så checkade vi in, packade in grejerna och så åkte vi och handlade mat för resan. Tidigare i veckan planerade vi en matsedel och vad smidigt det var i affären. Sen att vi inte hittar allt är ju en annan sak…. Det fick bli pastasallad till kvällsmat och efter maten ville Ida åka till Tofta.
Jag badade faktiskt men det tog evigheter för mig att komma i. Hej badkruka i vanliga fall, så du kan ju tänka dig vilken tid det tog innan jag plumsade i. 
Vattenkrig var grejen!

Kvällens promenad tog oss till Snäck. Här var vi 2013 och då var det inte lika lugnt som ikväll. Snarare full storm. Vi gav oss även upp på en klippa men där fick vi vända. Det var inte direkt klätter- eller gåvänligt.

 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ett kvällsdopp på Tofta strand

  1. Åh älskar Gotland! Det är fantastiskt 😍❤️ Jag har också blivit badkruka på senare dagar! Men så fantastiska bilder! Lovely 😍kram!

  2. Å Gotland skulle jag verkligen vilja åka till, det får det bli nån sommar framöver. Samma här badkruka som bara den men när det är så varmt som nu är det nästan värt det

  3. Åh älskar Gotland! Det är fantastiskt 😍❤️ Jag har också blivit badkruka på senare dagar! Men så fantastiska bilder! Lovely 😍kram!

  4. Åh älskar Gotland! Det är fantastiskt 😍❤️ Jag har också blivit badkruka på senare dagar! Men så fantastiska bilder! Lovely 😍kram!

  5. nämen så mysigt ni har det, vad roligt med vatten krig, det kan man ju inte låta bli att busa till det med när man ändå är i vattnet liksom😍😍

  6. Men åh är ni också på Gotland, så himla underbart! Min mamma & låtsaspappa kom faktiskt också dit idag 😃 Ser verkligen magiskt fint ut! Väldigt längesen jag besökte Gotland nu ☺️ Så himla härligt att bada också när man väl kommit i, önskar det var mer badplatser här så jag också kunde komma iväg och ta ett dopp i värmen men tyvärr så dåligt med det i Örebro! Men sen har jag ju också blivit lite av en badkruka också haha. Önskar er en helt fantastiskt fin semester vännen och att ni får njuta en massa av fina Gotland! Kramar 😃🌸

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: