I mitt huvud är det fredag men det är bara torsdag. Jag tänkte ta en morgonpromenad men sov till strax efter sju istället. Det är sovmorgon för mig som annars går upp vid halv fem. Jag och Rickard har lämnat in ena bilen på AC-kontroll. Det behöver fyllas på med lite vätska. Jag hoppas att det räcker och att att det inte är något fel på den.
Igår kväll var jag ute och dömde fotboll igen, den här gången som assisterande domare. Det var inget tempo i matchen men ändå roligt att få vara igång igen på riktigt. Som jag har saknat fotbollen!

Dagens planer:
– läsa i en ny bok som kom hem igår. Fritt fall av Annelie Olsson
– träna i form av att cykla till jobbet. Idag är det perfekt väder. Ingen vind att tala om och strålande sol. Hoppas på att jag får lite färg på kroppen med.
– jobba 13:30-21:30 (näst sista passet innan jag går på semester)
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Härligt att du snart går på semester 😀

  2. avatar

    Vilka härliga planer du har för dagen 😊 vad kul att du har semester snart 😊.. ja det känns lite jobbigt att tro att det är fredag fast det är torsdag jag är likadan 😊 ha en bra torsdag 😊

  3. avatar

    Så härligt med lite sovmorgon i bland 😊 skönt att börja läsa en ny bok ❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: