30 mars 2023

Gotland för tio år sedan

Den här sommaren är det tio år sedan som vi var på Gotland första gången. Samuel var sex och ett halvt och alex var två och halvt. Så små de var då. Vi bodde på Kneippbyns camping och hyrde tält. Det var ett stort tält där det fanns madrasser och som ett litet förtält där man kunde sitta och äta. Väldigt mysigt boende faktiskt!
Vi besökte Lummelundagrottan vilket var en besvikelse. Varför lägger man betonggolv och sätter upp spottar i taket? Det var första och enda gången som vi var där. Jag är väldigt nyfiken på vad Samuel egentligen såg uppe i taket. Eller så är det bara en slump att han ser livrädd ut.
Vi besökte Fårö där vi klättrade på raukar och grillade korv.
Vi tog en promenad längs med ringmuren och utforskade Visbys innerstad. Det här året gick vi hela varvet runt.
Som jag längtar tillbaka! Det kommer bli ett Gotlandsbesök den här sommaren med. Det blev lite hastigt och lustigt bestämt.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Gotland för tio år sedan

  1. 10 år går fortare än man tror, men så mycket som hinner hända också! Gotland har jag alltid velat åka till. Hade chansen när jag gick i sexan och skulle på klassresa, men majoriteten valde att vilja åka ut i skogen för att tälta. Kan tala om att jag var himla arg och besviken :’D Så vacker miljö det verkar vara där, otroligt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: