28 mars 2023

I hamnen i Oskarshamn

Hej! Madeleine undrade igår i en kommentar vad jag har pysslat med. Och det pysslades med förberedelser inför årets Gotlandstripp. Vi hade inte tänkt att åka men så släppte de på reseförbudet och vi ville så gärna åka. De aktiviteter vi gör på Gotland är definitivt coronaanpassat. Det blir naturreservat för oss. 

Vi var här i Oskarshamn i god tid så frukost nummer två har ätits och sen har vi fascinerat kollat på när båten backade in. 

Som jag har längtat efter få åka! Resfeber deluxe och nu är vi äntligen snart på båten och på väg. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “I hamnen i Oskarshamn

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: