30 mars 2023

Jag och mina pioner

Midsommardagen är snart till ända. Jag har varit trött idag, det blev sent igår, vi somnade väl vid halv ett. Vi var väl uppe vid tio kanske och jag skrev ett inlägg här på bloggen som jag tidsinställt för en annan dag. Nu har jag återigen samlat på mig ett gäng inlägg som kommer komma upp allt eftersom. 
                                             
Jag, Rickard och barnen åkte till hans pappa och blev bjudna på en härlig midsommardagslunch. Bild 1 är min smarriga frukost: grädde, jordgubbar och nektariner samt ett gäng macadamianötter. Bild 2 är jag i min midsommardagsoutfit. Örhängerna har jag fått av mamma och halsbandet är min examenspresent från jobbet när jag var klar med min specialistutbildning inom palliativ vård. 
Bild 3: Jag blev helt kär i den här kattungen, älskar verkligen färgsättningen. Men…. Jag är allergisk mot katter och efter bara en stund kliade det väldigt mycket i min näsa. 
                                
Vi blev bjudna på en typisk traditionell lunch, sill, färskpotatis, korv och köttbullar. Det var så gott och jag tog om två gånger. Efterrätten blev typ cheesecake med karamelliserad mjölk och ett täcke med smält schweizernöt. Och så en klick grädde till. 
Jag har nu bytt om till ett av mina favvolinnen och röda shorts. Ida är ute och leker i vattenspridaren med en kompis och grabbarna pysslar med sitt på sina respektive rum. Den där milen jag hade tänkt att springa idag är bara att glömma. Men jag ska försöka ta min sega kroppastolle ut på en promenad senare. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Jag och mina pioner

  1. Åh låter som en bra dag att ni åkte ut till hans pappa och åt lite lunch 🙂 vi åt här hemma i går sill och potatis 🙂 chiskake låter himla gott 🙂 Låter som en underbar midsommar

  2. Ja pioner är ju så himla fint, vill köpa det och plantera här hemma, skulle passa så fint här hemma. Barnen älskar springa i vatten och vattenspridare här med, denna värmen är ljvulig. Trots molnig t idag och ingen sol har vi 23 grader. Helt underbart

  3. Alltså, vilken sorg det skulle vara att vara allergisk mot katter. Förstår att du blev kär i den kattungen. Just nu ligger min katt i knät så jag få kommentera bloggar via telefonen i stället då datorn inte får plats sidan om katten. Visst har det varit underbart med den värme vingar fått njuta av denna midsommar.

  4. Men du så underbart allting här låter, så glatt och som att du mår väldigt bra. Visst du hoppade att springa, men vet du det är okej. I den här värmen får man njuta av annat. Maten lät god den med, sedan så fin examenspresent. Var det den där kursen du läste på högskolan? Eller är det någon annan kurs? Lät ljuvligt för henne att få springa i vattenspridaren idag :D. Vi har onekligen ett ljuvligt väder just nu :D.

  5. Låter som en jättemysig dag. & sååå fin du är 🙂 Ledsamt att vara allergisk mot katter.. det är verkligen en stor mardröm jag har att en dag bli allergisk mot pälsdjur. Fy!

  6. Ja men den midsommaren lät ju inte helt pjåkig ju 😀 Åhh jordgubbar de är så saftiga o goda 😀 Vi fick ju på jobbet kan säga att de kändes så ovant som om man glömt smaken på de 😀

  7. Så himla skönt att fixa iordning tidsinställda inlägg! Låter som en helt underbar midsommar & wow så fin klänning och outfit, va fin du är i blått 😃 och efterrätten?? Den Lät ju för god!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: