Redan igår pratade vi om att göra en utflykt med barnen idag.Jag och Rickard är lediga men jobbar båda helgen så det passade perfekt. Ännu mera perfekt med tanke på vädret. Strålande sol och så varmt. Det har blåst rejält men vinden har varit riktigt varm.
Ser du sjöhästen?
Vi åkte till Harge uddar, ett naturreservat ca tre mil från Motala. Vandringsstråket som finns här är ungefär 2,5 kilometer och går för smidigheten runt så man kommer tillbaka till bilen utan att behöva vända. Det första stoppet blev vid den första viken. Vattnet var helt klart och sandbotten gjorde att vi blev väldigt sugna på att hoppa i och bada.
Så här grönt vatten har jag aldrig sett här i Sverige. Det är Vättern, men känns som havet. Blev helt betagen av alla små vikar och skärgårdskänslan.
Jag blev helt fascinerad och betagen av skönheten! Man behöver verkligen inte åka utomlands för att få se fantastisk natur. Tänk att det här paradiset ligger ungefär en timme bort bara. 

Vi stannade vid finaste klippan där vi fikade, barnen på vaniljmunkar och jag och Rickard smaskade i oss så goda chocolate chip cookies. De var så där härligt sega och alldeles underbara.
Terrängen är bitis krävande och det gäller att hålla koll på fötterna så man inte snubblar. Underbar utflykt så här på barnens första sommarlovsdag!
                                                                                                                       
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: