7 december 2023

Söndagslistan vecka 25

En sommardag har snart gått, jag har ätit mat och alldeles strax blir det sängläge. Eller nä, jag vill kika på någon film. Jag och Rickard startade dagen med en promenad i skogen. Det var en sån där morgon när precis allt i kroppen kändes helt fel. Linnet åkte upp, shortsen kasade upp på låren så jag gick runt som ett åskmoln.
I förmiddags åkte vi till stan för att dels storhandla mat men så shoppade vi ett par shorts till mig bland annat. Shortsen var precis så luftiga och sköna som jag tänkt mig. De kommer bli perfekta i sommar, vill gärna ha fler i samma modell.
Efter maten gick jag, Rickard och Ida till badet. För ovanlighetens skull var det Ida som ville gå hem efter nästan två timmar i badet nonstop. Ikväll har jag dömt match. Det var en lång resa för mig, planen ligger ungefär 10 minuter från mig. 😜 Jag har bränt ansiktet då jag hade solen i ansiktet precis hela matchen. Jag blev så irriterad då det kom massor med publik och trots att en ansvarig för hemmalaget sa till alla att flytta sig från varandra. Ingen vad jag såg respekterade det. Suck alltså! Det är inte på långa vägar lugnt eller som vanligt.
Känsla: Jag har haft en bra känsla hela veckan. Det enda smolket är att jag sovit lite dåligt. Tänker att det vänder väl snart.
Outfit:
Min midsommaroutfit. Annars har jag bara gått runt i träningskläder…..
……Eller min arbetsklänning.
Köp: Vi beställde House-boxen. Då har vi något att göra ett tag. 8 säsonger och 46 skivor…. Sen köpte vi en present till Samuel, shorts till mig och lite annat smått och gott.
Väder: ”Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol. Sommar, sommar och sol. En himmel så blå som viol.”  Jag kommer direkt att tänka på det där sommarlovsprogrammet som jag som barn när två killar sjöng just den här låten. Men jag kommer inte ihåg vad programmet hette. Det har varit varmt med andra ord. Underbart ju!
Gjorde jag något galet? Ja, jag tog venprov på mig själv i armvecket. Mitt i prick på en gång. Sen testade jag att sticka med en finare nål i handen men det kärlet var lite knöligare. Det smet och försvann. Bokstavligen. 
Veckans mest lästa inlägg:
Bild:
Veckans suck:
Människor som går i sin egen lilla bubbla och bara ser sig själva och inte det som händer omkring en. Särskilt irriterande är det när det händer i trafiken. Tex de som knallar över övergångsstället utan att ens titta om det kommer en bil. Visst har de rätt att gå över enligt lag men då måste bilisterna ha en chans att hinna reagera också.
Veckans träning:
Jag har dömt två matcher som assisterande domare, dömt en match som huvuddomare och så har jag cyklat en hel massa mil. Typ sju stycken.
Fem positiva från veckan:
– att jag fick ett presentkort av chefen på mitt jobb. Jag blev både förvånad och glad. Jag är ju ”bara” provanställd.
– Sommar! Som jag njuter av att få vara ute och njuta av solen, att se barnen glada och allt extra familjetid som blir när barnen är lediga från skolan.
– vi hade en väldigt trevlig eftermiddag hos Rickards pappa. Så roligt att ses igen.
– att jag har semester nu i två veckor. Ville först inte ha semester men känns skönt nu att få spendera lite tid med Rickard och barnen.
– Årets första svenska jordgubbar har inmundigats och det är ju så galet gott!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Söndagslistan vecka 25

  1. Jag har alltid klänningen på jobbet jag. Då tror de flesta att jag är sjuksköterska……intressant vad kläder signalerar och hur mycket fördomar det finns kopplat till detta.

  2. Vilken vacker outfit. Gubben min blev också solbränd. Jag har varit det en gång på Kanarieöarna och det var det värsta jag varit med om. Det ser så ont ut med allt det röda, men maken sa att det var lugnt. Nu började han flagna, tycker det är lite läbbigt. Som en orm som byter skinn haha.
    Konstigt att människor inte tänker på varandra 🙁

  3. Så fin midsommarklänning och fint med krans i håret på jobbet, så skönt med arbetsklänningar, svalare nu också

  4. Härligt med vädret, igår regnade det här precis hela dagen. Skönt med nya shorts.
    Älskar din klänning, så söt!
    Vad fint att du fick ett presentkort av chefen, sådant uppskattas alltid ❤️

Lämna ett svar

%d