29 november 2023

Tuffa intervaller på bana med Rickard

Idag tyckte jag att det var en bra idé att springa intervaller på löparbana efter jobbet. Så Rickard hämtade mig och så värmde vi upp tillsammans. Eftersom jag sprang korta intervaller i tisdags så var tanken att springa lite längre intervaller ikväll. En form jag verkligen gillar är att springa supertusingar. Tusen meter delas upp i 100, 200, 300 och 400 meter och så ungefär 1 minut vila mellan varje. På första tusingen körde jag ståvila men det kändes inte bra så de nästföljande seten gick jag hundra meter och anpassade tempot efter hur mycket jag behövde komma ner i flås.
Rickard körde en stege där han sprang längsta intervallen först och därefter drog av 200 meter på varje intervall men ökade också farten på varje sträcka. Tycker det låter som en riktigt rolig intervallform så den vill jag testa nästa gång det är dags för längre intervaller.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tuffa intervaller på bana med Rickard

  1. Jag blir trött av att bara läsa, haha!! Men härligt när det är något man gillar och känner att det går bra. Intervaller är ju en bra träningsform tycker jag.

  2. Men gud va hurtiga ni är då 🙂 du är så duktig vännen – hej och hå 😀 antar de kändes bra när ni kom hem i både ben och sinne 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: