29 september 2023

Att allting har en mening

Jag tänkte i det här inlägget dela tankar jag tänkt i veckan. Kanske blir rörigt men jag hoppas inte det. Den här veckan har varit lite tuff rent känslomässigt. Det är mycket som händer i världen och det är mycket runt omkring mig. Snart börja jobba jag heltid, studier och så döma fotboll. All fotboll är dock uppskjuten. Jag får en chans att landa, att landa i det nya. 
Jag vill tro på att allt som sker, sker av en mening. Även det som är jobbigt. Att något gott i slutändan kommer komma av det jobbiga. Just nu känner jag även att vi alla får en chans att landa, hela samhället tar på något sätt en paus. En större hänsyn tas till varandra, sen finns det såklart mer att önska men majoriteten gör ändå det som behövs. 

Nu jobbar jag bara idag och imorgon, tog semester på måndag, ledig tisdag och på onsdag börjar jag mitt nya jobb. I februari kändes det så långt hit men nu är det snart dags. Jag är så nervös, pepp och inspirerad.  Jag tycker att det ska bli så roligt och ser verkligen fram mot att få börja. Tänker att det kommer bli ett äventyr och jag ser verkligen fram mot allt nytt jag ska få chansen att lära mig.
Men det är tufft att säga hejdå till alla mina fina kollegor. Vi har jobbat tillsammans i över tolv år nu. Det är som en andra familj för mig. Idag fick jag finaste blomman och ett presentkort av mina närmaste kollegor. Kände mig rörd och tacksam över att de ville göra det här för mig. Vi ska såklart hålla kontakten. 
Tänkte avsluta inlägget med veckans länkar. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Att allting har en mening

 1. Ja jag tror också på att allt händer av en anledning, och lite som du säger, världen har hamnat lite på paus, något som aldrig hänt i modern tid. Det är såklart hemskt att så många dör, och de företag som går i konkurs men det finns andra saker som fått sånt fokus och förändring, som miljön tex.

 2. Vad kul att du ska börja med ett nytt jobb😊 vad länge du jobbat med dina kollegor fint att dom gav dej blommor 😊

 3. Vad kul att du ska börja på ett nytt jobb men förstår att det är tufft att lämna det gamla när du har varit där länge. Vad ska du jobba med nu? 🙂

 4. Åhhh…ja, det är svårt att lämna ett jobb även om man är peppad för det nya, ja hade fördelen att jobba deltid på mitt gamla och deltid på mitt nya ett bra tag…men många av de gamla kollegorna, de har jag fortfarande kontakt med.
  Ja samhället har verkligen paus, medan vi som har ansvar för egna verksamheter/företag tvingas tänka i nya banor.

 5. Åh fina du, det där med att lämna något som man haft så länge måste kännas så märkligt på många sätt. Spännande med nytt men konstigt att säga hej då. 12 år i vår ålder är ändå lång tid, det är stor del av våra vuxna liv :).
  Gällande att allt har en mening tror jag också att det är så. Någonstans är våra öden redan bestämda och det som sker, ja det sker utan av orsak. Vi förstår den inte alltid men det sker.

 6. Visst är det så tror jag med, allt händer av en anledning. Hoppas du hinner ladda upp nu då. Visst är det tufft ibland men jag tror att det nya kommer bli bra för dig, att få testa vingarna på nytt liksom!

 7. Förstår hur du känner dig när du säger att lämna människor som har funnits i ens liv under en längre tid. Men som du säger, allt som händer har en mening. Vad det är för mening vet man inte i förväg. Men allt har en mening, och allt kommer att bli bra i slutändan.

 8. Jag tror också att allting har en mening – jag tror även på karma 🙂 va snällt att du fick ett presentkort – mycket kärlek o omtanke där 😀

 9. Försöker tänka att detta säkert händer av en anledning, tyvärr har de ju visat människors egosim och själviska sidor.
  Vad kul med nytt jobb! Förstår du är lite nervös men de kommer säkert gå hur bra som helst ❤

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: