Godmorgon, hoppas att du har sovit gott i natt. Jag har sovit skapligt, det har varit en sån där natt när jag vaknar en del. Det är liksom för mycket med alla intryck just nu. Blir tokig på det. Funderar helt seriöst på att radera min Facebookapp på telefonen. Så jag bara kan kolla FB på datorn. Tror det skulle bli lite lugnare i mitt huvud då. Jag har iallafall kommit upp ut sängen den här veckan (två dagar….hrmm….) utan att snooza i evigheter. Glad för det!
Åh vad glad jag blev, jag satt här helt inställd på att åka till jobbet om en halvtimme men jag börjar ju halv åtta. Hur skönt! Då hinner jag ju koka ett par ägg till min spenatsoppa. Vet du, jag skrev igår om att inte varit keto och jag känner nackdelarna nästan direkt.Jag har ont i magen och energin är inte densamma. Så idag blir det strikt och så hoppas jag att magen snart blir glad igen. Det där när man har ont, det påverkar liksom hela kroppen.
PS: Nej, jag har inte klippt mig. Däremot så funderar jag över om jag klippa av mig håret igen. Nu har jag ungefär dubbla längden. DS:
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag tog mig oxå upp tidigt imorse och gick till jobbet!
  Det där är en fin längd på håret och du passar verkligen i mörkt.

 2. avatar

  Ja alla intryck just nu på sociala medier kan lätt bli för mycket, det håller jag med om!
  ibland mår man bra av att radera och minska intrycket lite.

 3. avatar

  Klipp dig! Det är så snyggt med kortare hår 😃

 4. avatar

  Jag har inte alls sovit så bra inatt, men det blir nog bättre snart ;D ! Jag har faktiskt också funderat på att radera appen på mobilen ! För så fort man går in så står det om corna viruset hit och dit och det blir sett stressmoment tillslut. Det blir lite väl mycket .

 5. avatar

  Jag har sovit ungefär samma som dig. Tror garanterat att vi blir mer stressade av telefonen och vissa appar.
  Skönt att du fick lite mer tid hemma nu då. Hoppas magen blir nöjd, hehe.

 6. avatar
  säger:

  Man ska äta så man mår bra själv viktigaste. Något alla dieter folk äter som funkar har en gemensam sak. De äter ren mat

 7. avatar

  Jag slår ett slag för lite kortare hår! Jävlar vad du skulle vara snygg i det. På tal om ett huvud som snurrar av alla intryck så vill jag bara säga att du inte är ensam. Jag har svårt att somna på kvällarna jag också, och på nätterna när jag vaknar är det lätt att det snurrar iväg igen. Så hopplöst, men som du säger så tror jag att det är bra att begränsa alla intryck lite. Vi får börja med det! Kram!

 8. avatar

  Fy vad jobbigt när man vaknar i tid och otid på nätterna när man vill sova. Jag har med funderat på att ta bort fb på mobilen då det plingar så fort nätet är på 🙂 Skönt att du kom upp i tid i dag hoppas du får en underbar dag kram <3

 9. avatar

  Tänk vad en halvtimme kan göra mycket, speciellt på morgonen….då hinner jag hur mycket som helst. Och spenatsoppa med ägg, det lät hur gott som helst. eller spenatstuvning som jag fick som barn. Här hemma går det bara att servera det till mig…allt med spenat ratas konsekvent av övriga familjemedlemmar och jag kan inte för mitt liv förstå det… Nässelsopppa samma sak…snart fylls marken bakom vår loge med nyttiga små nässelplantor…till ingen nytta.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: