– Jag ville läsa till sjuksköterska och sedan vidareutbilda mig till barnmorska. Nu är jag alldeles för förlossningsrädd för att ens vilja tänka tanken på att förlösa bebisar. Eller föda barn själv. Sen är jag inte behörig heller eftersom att jag har underkänt i matte B. Matte två heter det nog nu.

– När vi ändå är inne på utbildningsspåret så drömmer jag ibland om att läsa till fysioterapeut (sjukgymnast förut). Det skulle vara perfekt med Rickards pt:ande och min pilates. Kan man den sjuka kroppen med så finns det inga klienter man inte kan ta emot. Ett problem här är att då räcker det inte med matte 2 utan man måste ha matte 3 också. Med andra ord stannar det vid en dröm.
– Jag älskar bulldeg, särskilt med smör, kanel och socker. Om du nu funderar över om jag inte får ont i magen av att äta obakad bulldeg så är svaret ja. Men jag gör det ändå. Eller inte nu på keto men annars.
– Ett ord jag alltid använder är absolut. Om en boende ber mig om hjälp med något så säger jag alltid absolut.
– Jag är egentligen pedant och drömmer om ett rensat och städat hem där var sak har sin plats.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Haha fulldeg som är sååå gott, säger detsamma här. Ja barnmorska är fint men inget jag skulle vilja bli efter två hemska förlossningar

 2. avatar

  Då ör vi två.. Förvisso inga drömmar om andra studier men avskyr matte och ör superdålig så hade inte heller velat.

 3. avatar

  Vet du vad….ett underkänt i matte en gång betyder inte att det alltid är så…jag var urkass på matte men när jag läste på komvux så läste jag upp till och med Matte D med bra betyg. Min hjärna behövde nog bara växa till sig lite… du kan ju alltid prova, bra fysioterapeuter som verkligen vill jobba med både den sjuka och den friska kroppen är ovärderliga.
  Jag har exakt samma böjelse för bulldeg som du.😂

 4. avatar
  säger:

  Men bullar mumms Sjukgymn skulle verkligen passa dej
  Barnmorska hade nog varit dröm yrke

 5. avatar

  Kan du inte plugga upp din matte eller plugga det först så du kan nå nån av dina drömmar?

  1. avatar
   säger:

   Nej, jag är urdålig på matte. Lockar mig inte alls att försöka. Inte nu iallafall. 🙂

 6. avatar

  Så roligt att läsa! Sjukgymnast är nog roligt, men jag förstår att det känns lite lång väg till det.
  Jag äter oxå gärna bulldeg med kanel och socker. Det är ju nästan godare än de gräddade bullarna *skratt* Ont i magen får väl alla av deg…
  Det vore jättekul med ett rensat hem… Det lär dock aldrig hemma. Jag är nog för lat…

 7. avatar
  säger:

  Jag älskar också bulldeg de ska vara socker kanel o gärna ihoprullade o guuuud ja dör så gott hahah trodde jag var den enda som älskade de🙈🥰

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: