2 oktober 2023

För två år sedan…. Min pilatesexamination

…. Klev jag upp mitt i natten för att åka bussen upp till Arlanda och sedan vidare med flyget till Munchen. Jag kom supertidigt till Arlanda och med facit i hand hade jag kanske kunnat ta den senare bussen. På flygplatsen passade jag på att läsa på kring pilatesövningarna och annan pilatesteori. 
Jag lämnade ett snöigt och kallt Stockholm….
Och anlände till ett väldigt vårigt Munchen. Till och med vårblommor fick jag se. Kontraster verkligen.
Jag tog tåget till studion där jag deltog i en klass och därefter knallade bort till hotellet. Det var inget lyxigt hotell men det var inget fel på det. Förutom frukosten då som inte var som jag vill att en hotellfrukost ska vara.
Vad skulle jag då göra i Munchen? Jo, det var dags att göra min examination till att bli certifierad instruktör på matta. Det var enklare för mig att åka till Munchen än att hitta ett datum som både passade mig, Natascha och Linnea. Det var verkligen en upplevelse! 
Examinationen bestod av ett skriftligt prov, en mattklass där jag skulle instruera en klient som jag aldrig tidigare hade träffat. Testet avslutades med att jag skulle demonstrera fyra övningar så perfekt jag bara kunde. Jag fick demonstrera open leg rocker, hundred, side kick och så fick jag välja mellan swandive och neckpull. Jag valde neckpull.
Undrar om jag kommer få möjligheten att träffa Natascha igen?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “För två år sedan…. Min pilatesexamination

  1. Gud så kul att bara resa så där 🙂 o roligt du fick instruera andra ja menar wooow 😀 man växer nog lite grann faktiskt. Jodå nog tror ja du får träffa Natasha igen 🙂 hoppas på de iaf!!!

  2. Men gud vilken upplevelse! Starkt av dig att resa dit för att följa en av dina drömmar. Måste varit så härligt när du klarade det😊

  3. det låter sååå läskigt att åka till munchen och ha en examination, låter sååå mycket värre än att ha salstentor på ett universitet typ. Så modigt att kasta dig ut i världen 😀

  4. Vad härligt att läsa om din resa låter som en super rolig resa att göra 🥰 hoppas att du får chansen att göra om den nån gång

  5. Så det är bara två år sen? Känns som om jag tittat in här i evigheter och läst om din pilates. Grattis iaf, och så kul att titta på minnen ibland.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: