Idag möttes vi upp alla damdomare, ja alla utom en då. Vi skulle få oss ett ordentligt träningspass och testa stand up paddleboard. Jag var helt säker på att jag skulle trilla i vattnet idag, var heller inte ensam om de tankarna. Det lät ju så lätt när instruktören pratade teknik… 
Jag vågade helt seriöst inte släppa kanten först. Kändes vädligt ostadigt men instruktören uppmanade mig att testa stabiliteten i brädan genom att gunga lite med flit. Och visst var den stabilare än vad jag trodde. Så jag kom igång till slut! Kul var det!
Av oss åtta personer var det bara två som inte trillade i. Jag trillade inte i under själva paddlingen utan sen när jag skulle styla och göra en enbensplanka på brädan. Mitt fall blev när jag stod lite längre än vad jag egentligen kunde…. Men hjälp vad kallt det var. Fick en chock av det kalla vattnet. Men så är jag badkruka med…. 
Efter paddlingen åt vi thaimat. Jag testade pad thai men det var sådär gott tyckte jag. Men mätt blev jag och det var ju huvudsaken. Ikväll har vi ätit grillat, Ida ville hemskt gärna ha en glass till efterrätt så det blev ocksån en kort promenad till affären. Nu soffläge!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Coolt! Det är säkert jättekul 😃

 2. avatar

  Oj då. Kan tänka mig att det var svårt. Men roligt att prova eller? 😅 Var det någon speciell mening med den träningen?

  1. avatar
   säger:

   Ha kul och träffa de andra tjejerna som också dömer fotboll i Östergötland. 😊

 3. avatar

  SUP bräde är såå kul! Jag fick testa på en möhippa förra sommaren och fastnade direkt. Jag hoppas kunna prova i sommar igen, det finns att hyra vid vissa badstränder.

 4. avatar
  säger:

  Åh vad skoj det låter att åka en sådan där ser värkligen super kul ut❤️ kan tänka mej dock att det är kalt i vattnet 😊

 5. avatar

  Men så kul att testa på ju, något annorlunda. Men hjälp, jag hade nog också fått en chock om jag ramlade i ju, måste varit fasligt kallt.

 6. avatar

  Nämen åh.. Fy fasiken för att bada nu, förstår verkligen att du fick en chock.. Det måste ju vara superkallt I vattnet. Men jag har hört att sup är skit kul 😊

 7. avatar

  haha men jösses måste ju ha varit så kallt nu , jag är inte badkruka men om det är lika väder hos dig som här hade inte ens jag vilja ner i vattnet haha 😂❤

 8. avatar
  säger:

  Ajdå fy vad kallt, men rackarns att du trillade dit

 9. avatar

  WOW! Är det typ som supbräda det där? Kanske är ungefär samma grej, fått för mig att det är en riktigt kul grej om man gillar vatten del vill säga. Ser kul ut ja, förutom att ramla i vattnet då. Jag tror dig att du fick en chock, gud jag badar ju knappt ens i juli! Men så himla rolig träningsform om inte annat. Sedan så gott med thai, men trist att din rätt bara var "sådär" :).

 10. avatar

  Men wow, det där hade jag nog inte vågat eller klarat av…är ingen badkruka men tänker att än så länge är det nog lite för kallt för bad i alla fall. Ser häftigt ut, speciellt när du gör plankan

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: