Alltså hjälp vad trött jag är idag, gick och la mig tidigt för att få sova en hel natt och vakna pigg. Vet du att det blev helt motsatt. Jag vaknade första gången vid tio, övertygad om att det var morgon eftersom att det var ljust. Kollade klockan och gissa besvikelsen när jag bara sovit drygt en timme. Andra gången jag vaknade var klockan ett och då låg jag vaken en stund innan jag kunde somna om. Trots tröttheten har jag iallafall startat en diskmaskin, lagt in rentvätt i garderoben, städat ena toaletten och sopat upp allt Idas pappersskräp som lämnat kvar.
Ute regnar det och det är riktigt sovarväder. Ska äta frukost nu, det blir bananpannkaka som vanligt och kanske jag blir piggare efter det. Annars får jag helt enkelt ta och krypa ner en stund till och sova ett par timmar.
PS: Klänningen är ny och finns HÄR om du vill ha en likadan.DS
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Usch jobbigt när sömnen blir sådär dålig. Men du verkar ha fått en del gjort iallafall 😊

 2. avatar
  säger:

  Gud så gott de låter med bananpannkakor 🙂 ska kanske prova på de nångång 😍 ja ibland blir de inte som planerat haha! Åhh va fin du är klänningen e ju jätte fin också

 3. avatar

  Åh…jag känner igen det där….att somna och vakna somna och vakna under hela natten, det är bara så jobbigt. Hoppas det blir bättre nästa natt i alla fall. jättesöt klänning det där, älskade färgen.

 4. avatar
  säger:

  Här är det med ett riktigt sova väder i dag ska kommentera klar sedan se serier

 5. avatar
  säger:

  Så trist. Igår kväll stöp jag i säng ca 22:30. Två timmar senare klarvaken. Jätteseg idag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: