Godmorgon! Idag tog jag sovmorgon, det var precis jag behövde. Något mer jag behövde var att gå och lägga mig så tidigt som jag gjorde i förrgår. Jag var som en helt annan människa igår på jobbet. Jag måste verkligen prioritera att sova på kvällarna nu när jag har så tidiga morgnar.
Det är inget vackert väder ute idag, det blåser som bara den och jag ska döma fotboll senare. Blir att bylta på mig. Ska bli kul att komma ut på fotbollsplan igen!
Igår efter jobbet åt jag lite mellanmål, var så sugen på något att äta fast jag egentligen inte var hungrig. Vid halv sex kom J hit. Tanken var att vi skulle ut och träna i skogen. Rickard körde hårt med oss och det blev ett pass med styrka och kondition blandat. Vet du att jag blir helt deprimerad när jag känner var min form är nu jämfört med 2018. Men det är ett annat inlägg.
Vi hade tur med vädret så när vi kom hem drogs grillen fram. Det blev bearnaissås, klyftpotatis och kött. Så gott ju! Efter maten blev det soffhäng. Vi kunde inte komma på någon film att se men däremot blev det ett gäng Mr Bean-avsnitt. Men vad svårt det är för mig att sitta still när jag inte har en dator i knät. Dålig vana….
 
Jag fick frågan av Diana vad overnightoats är. Jag brukar blanda ungefär 1 dl havregryn i ungefär 1 dl mandelmjölk. Ibland har jag även i chiafrön. Blandningen får stå över natten i kylskåpet och så äter jag det med massor med god topping, tex yoghurt/kvarg, nötter och så frukt. Frukten brukar jag variera med det jag har hemma.
Flera undrade också om jag tyckte om chokladen med smak av äpplepaj och nepp, det gjorde jag inte. Varken jag eller Rickard gillade den och det kommer inte bli några fler köp av den.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ja sova är något jag också måste bli bättre på! Jag sover i princip aldrig 8h som man ska sover mellan 5-7 h per natt (med en massa uppvak pga min son).

 2. avatar

  Men du.. Vad fan är sovmorgon? Jag har glömt 😂Jag åt mycket overnight oats förut jag med.. Det är ju gott.. Kanske ska börja med det igen. ❤️

 3. avatar

  Mumms vilken god middag ni åt igår. Grillat kött är ju så gott 😍Mr bean var längesen jag såg men det är ju lite nostalgi över det. Bra serie 🙂

 4. avatar

  Sömnen är så viktig. Jag måste med gå och lägga mig tidigt när jag jobbar för att orka gå upp.
  Så gott med grillat 😋

 5. avatar

  Men MR bean är ju så kul, tröttnar aldrig på dom avsnitten asså😍😍. Haha då tror ja jag hoppar den chokladen, tycker sj kombon låter lite trevsam😂❤️

 6. avatar

  Haha så kul att ni inte gillade den, precis som sonen då han tycker den var hemsk :-p. Smaken är onekligen som baken ;D. Det lät gott det där med overnight oats kanske skulle ta och prova det :). Antar att det är ganska bra för magen också? Trist att du känner dig deprimerad av att det inte är lika som förut med träningen eller ja i samma form. Jag tänker om du har för höga krav där? Du har ju ändå varit skadad ett tag, det tar en stund att komma tillbaka <3.

 7. avatar
  säger:

  Gud ja de är så jäkla skönt med sovmorgon de tog ja också bokstavligen men mådde inte så bra så sov nog för lite länge men skiter i de 🙂 är ledig i sex dagar 😘 gud vilken söt mössa du har – vara har du köpt den???

 8. avatar

  God sömn är guld! Måste vara den bästa (och billigaste/enklaste) "medicinen som finns!"

 9. avatar

  Jag måste med komma i säng tidigt när jag ska upp så tidigt så jag vet att det är svårt 😀.. Tråkigt att du inte gillade chokladen

 10. avatar

  Jag tror inte heller att den chokladen är god. Äppelpaj är inte min grej, men kul att testa. Åh det låter kallt att döma i den här blåsten.

 11. avatar
  säger:

  Det där måste jag prova. Ser smarrigt ut! Vad häftigt att vara fotbollsdomare, verkar spännande!

 12. avatar
  säger:

  Maj brukar ju alltid vara fint, men nu är det ju jättekallt. Ser flera med vinterjackor fortfarande. Hoppas det inte blir allt för kallt då du ska ut och döma fotboll

 13. avatar
  säger:

  Skönt med sovmorgon. Är nyfiken på att testa chokladen med äppelpaj men känns som jag inte kommer gilla den

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: