Efter att jag skrivit mitt godmorgoninlägg och skrivit på lite annat så kröp jag ner i sängen igen och sov två timmar. Så skönt ju! Egentligen borde jag sova nu men jag var hemma vid tio och det är alltid svårt att komma till ro efter att ha jobbat ett kvällspass. Så istället uppdaterar jag bloggen en sväng. Dagens träning blev att springa till jobbet. Jag skriver alltid springa men egentligen blir det såklart mer jogg än något annat. Det är så märkligt att mina korta pass går långsammare per kilometer jämfört med dessa pass till jobbet. Å andra sidan så springer jag på asfalt. Underlaget gör såklart skillnad.
Jag sprang en mil och sedan gick jag resten av sträckan. Jag har redan planerat vad jag vill springa imorgon: då blir det tuffa intervaller på bana. Känner mig extremt pepp att springa fort. Rejsa lite på bana tillsammans med Rickard.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: