När går du upp?
Tidigt! Om jag jobbar ett dagpass så kliver jag upp redan halv fem för att hinna med alla procedurer. För det mesta annars vill jag kliva upp tidigt men unnar mig sovmorgon ibland. 
Vad är det första du gör varje morgon?
Går på toa och beroende på hur dagen ser ut så gör jag olika grejer. Är det en ledig dag så bloggar jag eller kollar instagram. När jag jobbar morgon äter jag aldrig frukost hemma. Det gör jag efter morgonarbetet på jobbet. 
Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Inte alls lång tid, om jag sminkar mig så gör jag det på fem minuter och håret sätter jag för det mesta bara upp i en tofs. 
Är frukost viktig?
Ja! Men jag äter inte alltid direkt när jag vaknar. Oftast behöver jag vara uppe en stund innan aptiten kommer. 
Vad äter du till frukost?
Det är olika men just nu är det bananpannkakor med massor med god topping på. Overnightoats är också gott. En annan favorit är ägg och bacon. När jag åt keto kunde jag äta köttgryta till frukost. Det enda jag egentligen inte gillar är mackor till frukost. Min kropp blir helt konstig. 
Är du morgontrött?
Ja, om jag sovit dåligt. Annars inte. 
Vad har du för alarm? 
Jag har bara alarmet på telefonen, vet inte vad det heter. 
Hur ser en perfekt morgon ut?
En perfekt morgon så vaknar jag pigg, jag får en stund för mig själv där jag får bara vara Hanna och inte mamma, fru eller undersköterska utan bara jag. En perfekt morgon tar jag också en löptur, hur bra start på dagen ger inte det. Helt underbart ju! 
Vad är det bästa med morgonen?
Att få vakna och få en ny dag!
Hur går du helt klädd på morgonen?
Träningskläder! Alltid dessa träningskläder. Har konstaterat det att jag inte behöver några ”människokläder eftersom det alltid är träningskläder på som gäller…. 

Listan är lånad av Matilda. 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Kul lista….jag räknar mig som morgonmänniska jag brukar gå upp vid 5 och vid 7 om jag är ledig, men på senare tid vet jag inte…typ sällan pigg ….men jag gör nog bäst ifrån mig just på morgonkvisten ändå. Blev lite nyfiken på vad overnighttoast är?🤔

  2. avatar
    säger:

    Men vad härligt att starta morgonen lungt i bland 😊bananpankska lät ju super gott

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: