Jag somnade till slut igår fast det ett tag kändes helt segt och omöjligt. Lite Mamma Mia fick mig till slut sovatrött. Kikar ut genom köksfönstret och ser att grannens paradisäppleträd äntligen blommar.  Som jag har väntat! Trodde faktiskt ett tag att den inte skulle blomma, den gjorde inte det förra året. 
De enda planerna för dagen som jag har är att jag ska laga en potatisgratäng med bacon i till lunch, springa snabba intervaller med Rickard på eftermiddagen. Jag behöver såklart plugga men det är svårt att göra något med min uppgift då det handlar om motiverande samtal och jag ska ha ett samtal med en fysisk person och sedan hitta utvecklingsmöjligheter i samtalet för mig som samtalsledare. Kanske att min studiekamrat J kan hjälpa mig, kom jag på nu. Det är ju värt att fråga. Det där motiverande samtalet som vi ska ha är verkligen som ett stort svart moln just nu. Känner mest för att hoppa av faktiskt. Samtidigt som jag verkligen inte vill ge upp. Jag vill ju så gärna slutföra allt jag tar för mig. 
Just nu ligger barnen och sover, förutom Ida då och jag passar på att ta hand om bloggen lite. Har skrivit några inlägg som jag tidsinställt och har något mer att skriva. Jag vill skriva ett par träningsinlägg, alltså tips på övningar. Det var länge sedan nu ju. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Skönt med en söndag för allt man inte hinner annars;) Min dag känns också lugn än så länge, har skrivit lite på manuset och på bloggen, och gått en promenad med min yngsta. Ta hand om dig, kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: