25 mars 2023

Ett flåsigt intervallpass

Det var en fantastiskt vacker kväll ikväll, men helt galet kallt. Jag och Rickard gav oss ut i skogen för att springa backintervaller. Haha, vi hade inte riktigt bestämt vart vi skulle träna så det blev en sightseeing genom stan. Det blev en skaplig omväg men det är något vi kan fnissa lite åt.
Det var ett sånt där pass där det känns som att allt mitt flås är borta och att jag inte tagit ett löpsteg på hela vintern. Det är helt galet att tänka på att jag har uthållighet att springa till jobbet. Visserligen så är det lite annat underlag jämfört med att springa i skogen…
Skadan jag hade i höstas har verkligen förstört mycket och jag börjar bli rädd att min form inte kommer komma tillbaka. 2018 var ett riktigt guldår och dit vill jag tillbaka till. Men jag blir inte direkt yngre. Om tre år fyller jag fyrtio och det blir inte direkt lättare med flåset. Men det ska jag försöka att inte tänka på just nu. Det är bara att jobba vidare. Jag vill fortfarande tro på att jag kommer komma tillbaka!
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ett flåsigt intervallpass

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: