Jahopp, det var den helgen det. Jag och Rickard gick ut på en kvällspromenad ikväll. Jag trodde helt seriöst att vi skulle fastna mitt i ovädret men det drog bort. Det var så skönt ute och vinden hade mojnat. Den här helgen har jag verkligen blivit bombad med måbra-hormoner. Känner mig bara så glad och sprallig! Nu går filmen Micke och Veronika på tv så ska väl försöka fokusera på filmen innan det är dags att sova. Det här inlägget har tagit en stund att skriva eftersom jag bara skrattar åt filmen hela tiden.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så go du är, till och med jag skrattade när jag tänkte på hur du skrev och fnissade ikapp.
  Tur ni slapp ovädret, inge kul att bli blöta efter vägen. Om det ändå vore sommarregn, men det är ju april väder känns det om.

 2. avatar

  Jag tycker vädret varit skumt, vi fastnade ute i en hagelskur. Man tycker ju ändå att det är vår nu men lördagen bjöd allt på hagel, suck. Skönt med lite många hormoner

 3. avatar

  Haha nu blev ja sugen på lite åska, älskar verkligen åska så mysigt😍😍

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: