Godmorgon! Hoppas att du mår bra. Jag är riktigt trött nu så här på fredagen och enligt schemat är jag ledig lördag till måndag. Däremot vet jag att det saknas folk i helgen så jag kommer säkerligen behöva jobba. Ska prata med chefen och se hur det ser ut om det är löst.
Dagens planer är som sagt att jobba, ikväll ska jag springa och annars blir det bara en soft kväll.
Igår hade jag terminens sista pilatestillfälle, känns lite konstigt nu att alla pass är slut för terminen. Ja, inte på Boost, men där är det bara en person som vill gå och vi har inga pass för en person. Får se om det rasslar till framöver. Till hösten tänker jag iallafall fortsätta med mina pass. Känns som att jag börjar komma tillbaka nu efter en motivationssvacka. Önskar dig en fantastisk fredag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Härligt att känna att motivationen kommer tillbaka. Såg igår att du löpte också med domarklubben -hur grym är inte du då?!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: