Idag blev det helgens tredje träningspass, i fredags styrka och kondition i skogen med Rickard och J, igår dömde jag match, pojkar 15 och idag körde jag och Rickard hårt i vardagsrummet. Det blev först en serie med tre övningar, 40 sekunder hårt jobb och 40 sekunder vila. Vi körde fyra set av de här övningarna. Efter så körde vi släplöpning i vardagsrummet, tufft att hålla fast Rickard när han ska springa iväg, hehe. Men det är bra träning. Därefter blev det löpbandet: 4*30 sekunder i olika farter och lutningar. Rickard körde först med mig och därefter var det min tur att bestämma vilken fart och hastighet Rickard skulle springa i. Det låter kanske inte så märkvärdigt men det är ett superbra pass! Det blir liksom lite vad man gör det till. Det g’äller att inte mesa!
Musiken i lurarna fick bli min spellista som jag skapada i somras och glömt bort. Den är extremt motiverande tycker jag! Följ den vettja! 
                                    
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Det går att göra mycket hemma. Sen är det roligare om man är två helt klart. Är tyvärr gift med en soffpotatis

 2. avatar
  säger:

  Snyggt! så imponerad av alla som får till hemmaträning. Jag är värdelös på det. Hemma vill jag vara hemma. Varken träna, jobba eller plugga (kan bero på att jag bor i en etta också..)

 3. avatar

  Motiverande spellista med bra musik förgyller och peppar verkligen träningen, vad skulle man göra utan den haha?! Heja, heja!! 😀 <3

 4. avatar

  Det där låter väldigt kul ändå, man ska alltså springa medan den andra håller i en om jag förstår det rätt? Går det ut på att man ska försöka få personen att inte komma framåt också? Eller bara släpa med liksom? Har nog aldrig sett något sådant, men antar att det är kul och perfekt där att få använda kroppen som redskap :D.

  1. avatar
   säger:

   Ja, du har förstått det rätt! Det är verkligen en jättejobbig övning men effektiv. 🙂

 5. avatar

  Härligt med tre pass under helgen! Och kul att ni kan träna tillsammans, det blir ju lite lättare då 🙂

 6. avatar

  Vilken bra idé att ha hemma träning om man inte tar sig till gymmet 😊

 7. avatar

  Hur gick det att döma matchen i blåsten?
  Vad roligt att ni tränar tillsammans. Jag gillar att ta promenader med min sambo, han tränar ju ingenting, men är mysigt att göra något gemensamt för att förbättra hälsan =)

  1. avatar
   säger:

   Jo, men det gick bra. Lite motigt att springa dock när jag hade motvind, hehe.

 8. avatar
  säger:

  Oj så skoj att träna ihop hemma! Det verkar vara ett grymt pass ni kör! Heja er! Jag ska kolla spellistan, behöver ny peppmusik 😃

 9. avatar

  Men så härligt med lite hemma träning 🙂 alltid bra att kunna träna lite hemma med 🙂 ska kika in dessa spellistor 🙂 alltid bra att ha musik som man gillar när man ska träna tycker att man kör på mycket mer då 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: