Jag hade skrivit ett ganska långt inlägg och så råkade jag klicka ner inlägget när jag växlade mellan ett par fönster. Det man skriver brukar ju sparas men just det jag skrivit idag försvann. Jaja, det får bli några nya rader istället. 
Igår när jag kom hem från jobbet var jag så trött, den planerade träningen ställdes in och jag gick och la mig vid halv åtta. Somnade och sov verkligen hela natten. Så skönt! Innan jag kröp ner igår så åt vi tacos och jag spelade lite memory med Ida. 
Jag skrev i gårdagens nlägg om att eventuellt jobba i helgen och idag blir det ett extra kvällspass. Funderar på att springa till jobbet. Jag behöver träna idag, särskilt eftersom jag inte gjorde det igår. Men vi får se. Nu tänkte jag kliva upp ur sängen och käka lite frukost. Har ett gäng bananpannkakor som behöver ätas upp. 
Något likande det här, minus jordnötssmöret för det har jag ätit upp. Önskar dig en fantastiskt fin dag!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: