Godmorgon! Det slog mig att det ju är maj. Tänkte på det igår när jag var inne hos en patient att det inte alls känns som maj. Just nu känns det mer som höst. Eller kanske inte riktigt men jag har inga vårkänslor. 
Dagens planer: 
– jobba 14-21:30 
– promenera till och från tåget.
– träna pilates, ett pass med fokus på rörlighet. 
(- skriva några rader på mitt arbete) 
Eftersom det är maj nu tänkte jag berätta vilka som är mina favoritinlägg från månaden som gått. Som vanligt blir det mycket om träning och hälsa men också ett par andra inlägg. Kanske hittar du något inlägg som du har missat. 
Jag avlivar en myt att man måste vara vig för att träna pilates och så berättade jag om hur du kan stärka skuldergördeln. Jag dammade också av ett gammalt inlägg om hur man kan bli rörligare utan att stretcha.  Jag tipsade om ett gäng övningar som du kan göra hemma för att få upp flåset utan att springa och så ett gäng plankor. 
Jag skrev om ”den perfekta bloggen” och vad som gör att jag kommer tillbaka till en blogg och ett inlägg om koffein; En cocktail av stress. Mitt inlägg om vad som hänt sedan sist tycker jag blev ett mysigt inlägg att läsa. Sånt där vardagsbabbel som jag själv uppskattar i andras bloggar.
Jag skrev om min 36 timmars fasta och ett inlägg om min bristande motivation och tipsade samtidigt om mina favoritstretchar.  Jag sprang ett så jobbigt pass där jag försökte vända mina negativa tankar till positiva tankar istället. 
Jag samlade mina pilatesinlägg för dig med ont i ryggen på samma ställe. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: