Veckans bild: 👆👆 Som är en bild från typ två år sedan. Men det spelar ju ingen roll. En favorit iallafall!
Känsla: Den här veckan har jag reflekterat över hur mycket jag tycker att jag har sett men snarare har jag insett hur lite jag egentligen sett och varit med om.  Och mer tänker jag inte säga om det. Nu pratar jag lite i gåtor och så får det vara.
Väder: Blåsigt, när ska det egentligen sluta blåsa? Känns mer som höst fast det är vår. Kan inte riktigt få ihop det där att det blir varmare….  Inte här iallafall.
Veckans låt:
Stay med Shakespears sister. För att det är en nostalgitripp och påminner mig om min barndomskompis T som jag stötte ihop med häromveckan. Vi brukade alltid mima till den här låten.
Träning: Det är tufft att träna nu, känns som att jag inte kommer någonvart och jag måste slita för varje löpsteg. Men jag har sprungit tre gånger, dömt en match och även den här veckan gått en massa promenader.
Fundering: Den här veckan har jag funderat över varför man inte kan förmedla den kunskap man har på ett mer ödmjukt sätt.
Insikt: Att jag behöver sova ordentligt om det ska funka att kliva upp halv fem de dagar som jag jobbar dag.
Skojiga: 
Veckans mest lästa inlägg: 
– En söndag för allt jag inte hinner annars Köp: Inget alls faktiskt. Igår testade jag klänningen jag köpte förra veckan och yes, den passar. Den blir kul att använda sen när det blir lite varmare.
Fem positiva från veckan: 
– Trots känslan så har jag ändå fått till bra träningspass den här veckan.
– Fick ett mail från en av barnens lärare som jag blev så glad över.
– Jag och Rickard hade en väldans trevlig kväll med J. Först ett bra träningspass och sedan god mat. Favorit i repris snart.
– Jag blev så glad när jag kom hem från matchen igår och Rickard hade köpt jordnötssmör till mig. Det var ändå några dagar sedan som jag pratat om att mitt jordnötssmör var slut. Lyckan! 💗
– Att min trötthet som jag känt endast beror på för lite sömn. Kände mig som en ny människa i fredags efter en natt med ordentlig sömn.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Vilka fina bilder 🙂 asså vädret är sjukt konstigt just nu – vi har soligt o många plusgrader men ständigt denna blåst :/ så less Hahahah 😂😂

 2. avatar
  säger:

  Skämtet om vädret var lite roligt och fin bild på det träd.
  Har ni börjat med matcher i fotbollen? Har helt missat de.
  Låter som en bra vecka. Så hoppas de har varit de med 🙂
  Hoppas du får en bra ny vecka

 3. avatar

  Förstår att bilden är en favorit, superfin!
  Tråkigt att träningen känns så tung men skönt att du fick till bra pass ändå.
  Ja herre som det blåser nu alltså, helt kaos. Känns som Oktober!! Skönt att du kände dig piggare efter mer sömn iallafall.

 4. avatar
  säger:

  Haha de med vädret var jo roligt. Fint tråd du har tagit bild på 🙂
  Ja du de här vädret är jo konstigt

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: