2 oktober 2023

Söndagslistan vecka 21

Känsla: Det har varit en bra vecka men jag har nojat över mitt MI-samtal. Men det gick ju bra så som vanligt så nojade jag i onödan.
Väder: Det har verkligen varit blandat väder, sol, värme och regn.
Cravings: Choklad. Jag som aldrig haft just choklad som favorit…
Köp: Testade en ny barebell, helt okej faktiskt. Den var inte alltför söt utan alldeles lagom.
Aj: Min mage….
Träning: Löpning med domarklubben, 6,4 kilometer i skogen, dömt en fotbollsmatch, powerwalk i skogen och promenader till jobbet. Sen såklart SUP, det gav mig världens träningsvärk i hela kroppen.
Veckans låt:
För att den ger pepp när jag springer!
Något jag tänkt mig som inte blev av: Att sova ikapp den här helgen. Det har istället blivit precis tvärtom…. Känns bra inför fyra dagpass på rad…. Alltså jag har gått och lagt mig tidigt, men jag har inte kunnat sova och när jag väl somnat så har jag vaknat mycket. 
Veckans borde: Jag borde verkligen återgå till keto….
Positiva från veckan:
– att mitt motiverande samtal fick bra kritik av kurskamraterna.
– att jag bara har en uppgift kvar och sen har jag sommarlov.
– att värmen kom tillbaka en sväng
– bra träningspass
Bild:
Roligaste:
Jacke Sjödin, han har gjort en del parodilåtar. Favoriten är den HÄR med Helene Sjöholm. Men sen såklart träffen med damdomarna och att testa SUP.
Veckans mest lästa inlägg:

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Söndagslistan vecka 21

  1. Choklad som är så gott, typ det enda jag ”måste” ha när det gäller godis, resten klarar jag mig egentligen mig utan om det skulle vara så. Ja man nojar sig lätt även om man inte behöver

  2. Fin choklad alltså. Det är bland det bästa som finns ihop med glass av god kvalitet. Typ en Marabou chokladkaka är ju inten hit, men de av bättre kvalitet.

  3. Men vilken rolig lista att summera veckan på 🙂 skönt att kunna få sova ut i blad med någon helg tycker jag 🙂 här har med vädret varit upp och ner i bland är det sol och i bland är det rengn 🙂 önskar dej en bra start på den här veckan <3

  4. Ha ha aldrig hört Jacke Sjödin….nu kommer jag väl aldrig att sluta….kul med de här listorna tycker jag…fast du borde nog ta tag i det där med att sova i kapp lite grann

  5. Jag är som du, choklad älskare utan dess like 😀 Har dock varit godis sugen då ja var på jobbet igår som faaaan men jag kände sug även idag så tog några kakor ist hahah

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: