29 november 2023

En planering

Måndag igen och ny vecka, jag är inte ledig efter helgens jobb. Imorgon däremot, då är jag ledig. Men det känns okej. Vet du vad, jag skulle vilja strukturera upp min blogg igen. Ha specifika inlägg på bestämda dagar. De här inläggen kommer också vara tidsinställda. Jag tänker lite så här:
  • Måndag: Veckans mål och fokuspunkt. Vad vill jag fokusera lite extra på en given vecka. Tex dricka mer vatten, sova mer, mer pilates. Något iallafall som gör gott för min hälsa och välmående. 
  • Tisdag: Träningsinlägg eller motivation och inspiration. Eller kanske stretchövningar. Ja, helt enkelt inlägg som är relaterade till träning. 
  • Onsdag: Får bli min ”listdag” eller andra personliga inlägg. Listor är alltid kul och ett bra sätt att lära känna bloggaren mer.
  • Torsdag: Pilates! Kan vara ett inlägg ur min kategori Läkande pilates, tips eller bara drömmar och tankar. 
  • Fredag: En dag för mer tänkvärda inlägg. Just det, fem en fredag med såklart. 
  • Lördag: Den här dagen är vigd för andra tips än träning och pilates. 
  • Söndag: Veckans sammanfattning
Utöver mina specifika inlägg kommer det såklart vara vardagsinlägg och mina träningspass. Vad tycker du? Kommer jag indirekt ställa för höga krav på mig själv. Jag tänker att jag testar några veckor så får vi se om det är en bra idé eller inte. 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En planering

  1. Det låter som en jättebra plan! Men som du själv skriver, du kanske bara ska se det som en plan och inte ett måste att följa – så att du inte skapar onödig stress för dig själv.

  2. Åh jag har också jobbat helg men är ledig idag. Jag tycker det låter som en bra plan, bara det inte blir för mycket för dig som sagt. Men att man tidsinställa underlättar ju då kan man ta och göra i ordning när man har tid.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: