31 mars 2023

Ett mysigt firande

Godmorgon tänkte jag skriva men det är ju lunch redan.Vi sov till halv tio. Så skönt ju! Det behövdes verkligen så idag är jag pigg. Det blev ett så fint firande igår. Marcus och Bea kom såklart med lille Kevin och Nemo. Vi coronaanpassade och satt långt från varandra. Det går ju det med! Efter god mat så satte vi oss i soffan. Ida fick ett paket som innehöll en målarbok och en anteckningsbok. Ida gillar att skriva och nu vill hon lära sig att skriva skrivstil. Jag fick en superfin ljusstake. 👆👆
Ida önskade rosa grädde på tårtan. Tårtan blev så god! Jag föråt mig dock på mina smarriga skumtomtekakor…. 
Visst ser den god ut! 
Jag fick en jättefin klänning av Rickard i födelsedagspresent. Den åkte på redan igårkväll såklart. Skulle vilja ha en till i någon annan färg. 
Nästa gång ska jag inte gå efter graderna när jag gör högrev utan efter tiden. Efter bara två timmar var köttet 65 grader som var den temperatur köttet skulle vara när det var färdigt. Det visade sig dock att det var för rött. Så la i köttet i gräddsåsen och så fick det koka ihop. Det blev så gott!
Far och son! 💝

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ett mysigt firande

  1. Vilken fin klänning du fick. Du passar verkligen i den. Åh vad god kvällsmat ni åt igår nu blev jag ju med sugen. 😍Kan du skicka en matlåda på posten 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: