Jag är redan hemma från dagens jobb. Jag blev hemskickad eftersom jag blev väldigt tät i näasan. Kändes lite surt eftersom att jag annars mår bra, gick och la mig tidigt igår och somnade så jag har varit pigg. Så imorgon blir det coronatest igen och jag får vara i karantän tills svaret kommer. 😷😷 Fördelen är att jag fick lite extra tid att ta hand om min lilla blogg, kan titta på julfilmer och äta pepparkakor tidigare än om jag varit på jobbet. Om man nu ska se något positivt med det hela. Hur mår du? 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Hoppas du mår bättre snart. Håller tummarna att provsvaret är negativt!

 2. avatar

  Hoppas att det inte blir än lite täppt näsa. Skönt att du har kunnat tagit det lugnt och skött om bloggen lite nu. Har du även hunnit ätit några clementiner? 😉

  1. avatar

   Klart jag har! 🙂

 3. avatar

  Å så surt sånt är nu. Men det är ju som det är.
  Så bra att du såg positivt på det. Att du kan äta pepparkakor, se julfilmer & fixa med bloggen ☺️.
  Hoppas att det visar så att du får gå till jobbet igen.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: