Efter en god middag (kyckling och potatiskroketter körde jag ett styrkepass här hemma. Hemmaträning när den är som bäst. Nästan iallafall, pilates är fortfarande bäst. Dock för mina mål behövs det annan träning med. Så fokus ben idag. Övninagarna ser ni i min fb-status som jag tog en printscreen från. Följer du mig på instagram @hannafialotta så ser du övningarna i rörlig bild. Bra pass! 
Jag hade till och med med ett gäng burpees. Men det där med att man blir bra på det man tränar på stämmer så väl. Så jag tänker att om jag utsätter mig för övningarna jag avskyr mest så kommer jag ju bli bra på dom också. Jag kommer säkerligen fortfarande inte tycka om dom. Eller så behöver jag bara knäcka koden som med pilatesövningarna. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: