29 november 2023

Som en annan tonåring…..

…. satt vi uppe till halv två i natt. Eller jag somnade i Rickards knä så det gills väl kanske inte. Men jag var vaken till halv ett iallafall. Vi fastnade i en gammal Beck (moneybrother) och sedan tittade vi på den som efter. Men den somnade jag ifrån. Är inte de gamla Beckfilmerna de allra bästa? När Mikael Persbrandt fortfarande var med. Det blev ingen vidare sovmorgon iallafall, kroppen min tyckte det var en bra idé att vakna vid åtta. Jag kommer vara som en trasa imorgon. Om jag inte tar en tuppluring senare vill säga.
Rickard håller iallafall på och bakar scones och på spisen kokar äpplen. Mm, min nya craving kan jag säga. Hemgjord kräm är underskattat! Jag ser verkligen fram emot att sätta tänderna i frukosten. Det ska vara gräddmjölk till krämen. Mest grädde dock…. 😋
Efter gårdagens styrkepass känner jag att jag har träningsvärk i baksida lår och rumpa. Något rätt gjorde jag helt klart, trots att jag inte hade någon uttänkt plan utan bara körde övningarna lite hur som haver. Antalet repetitioner blev såklart samma och jag körde övningarna i tre set. Det var mer ordningen och fokuset som det var lite si och så med. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Som en annan tonåring…..

  1. Det låter härligt. Att mysa till film och somna i knät. Jag håller med om hemmagjord kräm. Mums. Ibland är det värt att vara lite trött. Efter både träning och sen mysig kväll. Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: