Godmorgon! Kul att så många kikade in på min blogg igår. Det gör verkligen skillnad när jag dels är mer synlig men också uppdaterar mer. Idag vaknade jag med väldigt ont i magen. Jag har ju alltid ont i magen, inte hela tiden men varje dag gör det ont. Idag är det dock ett annat sorts ont än det onda när jag får när jag äter fel mat. Av den anledningen skulle jag verkligen behöva äta ketogent igen. Men nu har jag äntligen kommit tillbaka formmässigt så då vill jag inte börja om. Jag får helt enkelt leva med min dumma mage. 
Känsla: Det är tufft nu, inte hemma men på jobbet. Jag jobbar inte direkt med covidpatienter men indirekt märker jag av att vårdtrycket ökat på sjukhuset. Personal flyttas för att ta hand om coronapatienter på infektion och övriga pandemiavdelningar. Det leder till personalbrist, vi är få undersköterskor. Och patienterna blir inte mindre sjuka i andra sjukdomar bara för att det är pandemi. De ska fortfarande få omvårdnad, mat, mediciner. Olika undersökningar ska utföras och så vidare. Jag räcker inte till och jag är inte ensam om att känna så. Det har varit skönt med flera dagar ledigt för att ladda batterierna.
Outfits: 
Min fina nya spetsklänning och så min röda jumpsuit. Resten av veckan var det såklart träningskläder på som gällde. 
Träning:
  • löpning: sprang en femma på under trettio minuter, körde ett pass med 10 intervaller och så tempoträning. 
  • två pass med styrketräning och explosivitet.
Köp: Egentligen inget köp i den bemärkelsen men vår ena bil gick inte igenom besiktningen (högst väntat, körde in den ändå för att veta om det var något mer fel som behövde åtgärdas) så en dyr bilreparation har det blivit den här veckan. 
Något som det blivit väldigt lite av den här veckan som jag vill ha mer av nästa vecka:  PILATES, en halvtimme i måndags är alldeles för lite.
Tips: 
Min springlista med typiska 90-talsfavoriter.
Fem positiva från veckan: 
– Fem dagar ledigt.
– Laddat batterierna så jag är redo för en ny jobbvecka.  
– Mysiga födelsedagsfiranden med familjen.
– Känslan av att jag är på g igen och fått till en massa bra träningspass. 
– Att det gick bra att sända min pilates liv på Facebook i måndags. Veckan innan fick jag inte till ljudet. 
Mest sedda: en hel massa julfilmer…. 
Mest provocerande: Att gnälla över att Tegnell och Co inte gör tillräckligt. Det spelar ingen roll vad regeringen beslutar om så länge människor inte tar sitt ansvar.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Att jobba med människor i tider som dessa är ett tufft jobb.
    God söndag!

  2. avatar

    Men vad roligt att läsa sådan här söndags listor man får verkligen ett helt annat perspektiv på saker när man skriver ner listor 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: