27 mars 2023

En go känsla i kroppen!

Jag har inte ens öppnat bloggen sedan mina senaste inlägg, gårdagens inlägg är tidsinställt. Det är ju så jag ofta gör när jag skriver inlägg som kräver lite mer tid än vanliga vardagsinlägg. Jag har jobbat idag och det var mycket att göra. Fullt ös helt enkelt. Även idag har det varit en helt fantastisk höstdag. Det är så vackert, dock så gillar jag inte kylan. Idag körde jag med dubbla brallor, tycker allt att det behövs då jag verkligen avskyr att frysa. 
Så här glad är jag över att få vara i Mjölby för min torsdagspilates. Hela veckan har jag känt att jag ville ha ett pass med fokus på flöde där övningarna lite mer flödar in i varandra. Tycker allt att jag fick ut det jag ville av passet. Det blev mycket mage men även ett gäng andra bra övningar också. Jag åkte hem med en go känsla i magen och i kroppen. Ser du förresten hur jag skjuter ut rumpan? Inte undra på att jag får ont i ryggen och höfterna. Det är inte bra att svanka på det här sättet. 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En go känsla i kroppen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: