7 december 2023

En liten lista om vecka 40

Då var det måndag igen och jag är ledig idag och imorgon. Haha, jag var tvungen att kolla mitt schema flera gånger. Det hör verkligen inte till vanligheterna att vara ledig både måndag och tisdag efter helg. Känns väldans lyxigt faktiskt. Idag blir det dubbla träningspass. Om drygt en timme ska jag åka iväg till Norrköping och träna pilates och ikväll är det mitt vanliga cirkelfys. Jag måste skriva ut lite papper så det inte blir rörigt kring vilka övningar som ska vara var. Sen funderar jag om jag ska återgå till min gamla spellista. Men vi får se. 🙂 
Träning: Det blev för lite löpning men annars en bra träningsvecka. Cirkelfys i måndags, promenad med Sofia i onsdags, pilates och löpning i torsdags. Sen matchen igår. 
Väder: Nu är det höst men det var fint i torsdags. Då kändes det inte så ”höstigt”. 
Känsla: Känner någonstans att det är dags att fokusera på ett citat jag fick till mig för några år sedan: ”vad andra tycker och tänker om mig har inte med mig att göra”.
Veckans mest lästa inlägg: 
Känns som att det alltid är samma inlägg mer eller mindre. Inlägget med kokosoljan är nog mitt mest lästa inlägg någonsin + inlägget som handlar om skillnaden mellan yoga och pilates.
Fem positiva från veckan:
– att jag sprang fem kilometer där jag slapp känna att jag behövde pressa mig.
– promenaden med Sofia
– fick träffa mina fina kollegor och några av de boende från mitt gamla jobb. Jag fick en vacker bukett med hortensia och eukalyptus. Funderar på att torka den så jag får ha kvar den länge.
– dömde en träningsmatch där jag fick beröm av tränarna och spelare. 
 

Mest ledsamma: Att Elin Kjos cancerbehandling hittills inte hjälpt ett dugg. 😭
Fundering: Hur länge får man räknas som ny på en arbetsplats och när förväntas man ha koll på allt? 
Önskar dig en härlig start på veckan!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En liten lista om vecka 40

Lämna ett svar

%d