29 november 2023

Livesändning och dagens planer

Godmorgon! Så underbart med fredag och att jag är tredagsledig. Mindre underbart är vädret och att mina höfter gjorde så galet ont så jag har startat dagen med pilates. Testade att sända live och det gick ju bra men jag pratade om att det skulle ta åtta-tio minuter men när jag pratar samtidigt så tar ju allt lite längre tid. Jag kommer garanterat göra det fler gånger, det var kul! Och det känns bättre med höfterna också. Win, win! Vill du se sändningen i efterhand så kan du göra det HÄR.
Jag är ledig idag och lite senare ska jag på pilates. Ikväll ska jag till Borensberg och prata om domarrollen ur ett kvinnligt perspektiv. Jag vet på ett ungefär vad jag ska säga, vad jag har dömt och hur länge, erfarenheter jag fått med mig på vägen men framförallt att trycka på ledarens roll. Det märks så tydligt när man har en bra tränarkultur, där fokus är på rätt saker och inte på domarens eventuella misstag. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Livesändning och dagens planer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: